Skip to main content

App ontwikkelen

Android, iOS, Hybride en Web Apps

Wij maken apps waar gebruikers blij van worden en die jou helpen groeien. En we zijn er voor ieder stadium van jouw mobiele project, van strategie, techniek tot design en van iOS appAndroid app tot React Native of web app.

Neem contact op
Ai app talk Tonic. Drie iphones met de talk tonic ai app.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React NativeFirebaseAmazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Ons werk

Mooi, Simpel en Logisch

Je bent in goede handen

Wij werken o.a. samen met de volgende merken.

Logo Trimbos Instituut
Logo Sociaal Werk Nederland
Logo Bureau Zuidema
Logo Eneco
Logo Power4People
Ga naar de inhoud