Skip to main content

Nieuwe brthr of sstr?

Brthrs bestaat uit een enthousiast team van programmeurs, designers en strategen dat websites en apps ontwikkelt die impact maken. Heb jij het gevoel dat jij de brthr of sstr bent die nog ontbreekt? We vinden het nooit erg als je ons dat laat weten.

Wij hebben een voorliefde voor UX en dat zie je ook terug in onze stack. Wij ontwikkelen onze producten in React, Vue.js, React Native en Vue.js.

Bekijk onze vacatures
Striptekening over programmeren
Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Brthrs?

Brthrs Agency is een internetbureau uit Utrecht met 10 gepassioneerde nerds die graag mooie, simpele en gebruikersvriendelijke digitale producten maken.

Opgericht door Sebastiaan en Robert die elkaar al sinds de basisschool kennen, vandaar de naam “Brthrs alias Brothers”. Klinkers weghalen uit een bedrijfsnaam was ooit in ?

Wij zijn het internetbureau dat graag digitale producten ontwikkelt waar mensen ook écht beter van worden. Daarom richten wij ons voornamelijk op Social, Learning & Startups/Scale-ups.

En we maken ons hard voor een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is, daarom hebben we ook het platform DigitaalToegankelijk.nl opgezet.

Lees meer over ons

Wat bieden wij onze Brthrs en Sstrs?

Marktconform salaris

Opleidingsbudget

8% vakantiegeld

Samen lunchen

MacBook Pro

Meerdere teamuitjes per jaar

Reiskosten 100% vergoed

Bedrijven waarmee jij impact gaat maken

klein groen boompje

C02-Neutraal

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Via Trees for All compenseren we de C02-uitstoot van ons kantoor en onze medewerkers. Daarmee zijn we C02-neutraal.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je liever appen?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Wil je bij ons aan de slag? Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen