Skip to main content

Firebase app ontwikkelen

Een essentieel aandachtspunt bij het maken van een app is de manier waarop je data opslaat. Belangrijke functionaliteiten leunen altijd op het verwerken van gegevens. Daarom maakt Brthrs apps in Firebase. Met een Firebase app stap je snel in, voorkom je te veel databasekosten, maar kun je tegelijkertijd snel opschalen.

Offerte aanvragen
Externe link naar de Scheduled Moments app in de Apple App Store. Foto van de Moments app in een hand.
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij bouwen een ijzersterke app met Firebase

Firebase is een cloud-oplossing waarmee je eenvoudig apps kunt ontwikkelen. Het grootste voordeel is de schaalbaarheid. Dat is niet alleen nuttig in de beginfase, bij lage gebruikersaantallen, maar ook als je de groei inzet. Je stapt eenvoudig in, maar hebt toegang tot alle functionaliteiten van een traditionele server. Groeit jouw database, dan schaal je ‘as-you-go’ op. Dat maakt jouw project kostenefficiënt.

Om te bepalen hoe wij jouw Firebase app ontwikkelen, kijkt Brthrs eerst samen met jou wat jouw organisatie nodig heeft. Een goede app moet de organisatie immers versterken. Bijvoorbeeld door bedrijfsprocessen uit te breiden naar de smartphone. Met de juiste mix van strategie, techniek en design staat jouw app als een huis. Met onze kennis geven wij jouw klanten en medewerkers de best mogelijke gebruikerservaring.

De perfecte app voor jouw business

Om de beste Firebase app voor je te maken, kijken wij allereerst naar de behoeften en wensen van jouw organisatie. Het doel van een app is immers dat jouw business een boost krijgt. Het moet jou en je gebruikers verder helpen.

Door de functionaliteiten vooraf uitgebreid in kaart te brengen, weten we precies hoe we jouw app in Firebase moeten ontwikkelen. We kunnen jouw app voor iOS of Android ontwikkelen, maar ook een hybride app voor beide platformen is mogelijk. Wij hebben alle ervaring in huis om een app te maken die jouw business vooruit stuwt.

Voor Brthrs staat of valt een app niet alleen bij een uitstekend design, maar ook bij functionaliteiten. Met een app die soepel werkt krijg je meer betrokkenheid en een positieve gebruikerservaring. Dat draagt bij aan het succes van jouw business. Bovendien biedt Firebase ook veel mogelijkheden om statistieken bij te houden over het gebruik van jouw app. Blijkt een bepaalde knop weinig gebruikt te worden? Dan kijken we of hij op een andere plek beter past.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo maken wij jouw Firebase app

Strategie

Samen met jou onderzoeken we de markt en jouw product. Waar zit jouw doelgroep om te springen? Met een effectieve strategie beantwoorden wij die vraag, zodat jij jouw organisatie daadwerkelijk versterkt.

Design

Een app voelt niet alleen vertrouwd aan met de juiste stijl, maar ook door de juiste functionaliteiten. Een ijzersterke UI en UX vormen de basis van jouw Firebase app.

Ontwikkeling

Met de juiste strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw app in Firebase. In korte sprints houden we je voortdurend op de hoogte. Zo voldoet jouw app precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de lancering van jouw app kun je de groei inzetten. Firebase biedt veel mogelijkheden om jouw app te monitoren, te analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit, en optimaliseren waar nodig.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud