Skip to main content

Het begon allemaal

met twee beste vrienden

Sebastiaan en Robert kennen elkaar al vanaf hun vierde. Vroeger schroefden ze de PC’s van hun ouders uit elkaar, en (soms) weer in elkaar. Vandaar de naam ‘Brthrs’, of eigenlijk ‘brothers’. Klinkers weghalen uit een bedrijfsnaam was ooit in. Geleidelijk aan begonnen ze ook websites en later ook apps te ontwikkelen.

oprichters sebastiaan en robert toen ze jong waren

Van twee Brthrs
naar een familie

De familie is inmiddels uitgedijd met meerdere brthrs en gelukkig ook sstrs. We zijn een team van bevlogen ontwikkelaars, designers en contentstrategen die zich hard maken voor mooie, slimme, gebruiksvriendelijke en voor iedereen toegankelijke digitale producten. We kunnen uren praten over Harry Potter, drinken op vrijdag graag een biertje met elkaar en wagen ons sporadisch aan een fraai stukje karaoke.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs
reinoud van brthrs op het kantoor van brthrs in utrecht

Hier komen we ons bed voor uit

We willen digitale producten creëren waarmee je een diepe verbinding maakt met de gebruiker en die écht iets toevoegen aan iemands leven. Daarom worden we enthousiast van organisaties die een positieve impact willen hebben op de samenleving en werken we veel samen met bedrijven die zich bezighouden met social- en learning.

Apps en websites voor iedereen

Een goede app of website is door iedereen te gebruiken. Dus ook door de 4 miljoen Nederlanders met een beperking. Om de strijd naar een toegankelijke digitale wereld kracht bij te zetten, zijn we gestart met het platform DigitaalToegankelijk.nl. Daar delen we onze kennis over digitale toegankelijkheid en helpen we bedrijven en organisaties met het toegankelijk maken van hun website of app.

een aantal kaarten van het kaartspel 'Denken in beperkingen'

De brthrs en sstrs

Robert, Robin, Amanda, Danny, Marta, Miguel, Ron, Tanya, Jo, Manon, Cas, Morris & Sylvian.

Brthrs staat ook voor iemand aan de telefoon krijgen die jou meteen kan helpen

We doen alles vanuit drie principes: transparantie, broederschap en vertrouwen. In ons team, maar ook naar onze klanten. Zo heb je als opdrachtgever toegang tot onze projectmanagement-omgeving en is er voor elke klant een eigen WhatsApp-groep waarin je ons snel (ook in het weekend) kunt bereiken.

En we zijn nieuwsgierig naar jou. Wat kenmerkt jou, wat beweegt je, welke impact wil je maken en vooral ook: bij wie? Want om een succesvol product te maken, moet je eerst weten voor wie je dat product ontwikkelt.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Robert en het Brthrs team horen het graag!

WhatsApp ons
Ga naar de inhoud