Skip to main content

iOS app ontwikkelen

Een iOS-app is de ideale keuze voor het ontwikkelen van een applicatie op een platform dat bekend staat om zijn stabiliteit en veiligheid. Als ervaren iOS app ontwikkelaar, staat Brthrs klaar om de unieke succesfactoren van jouw organisatie te integreren in een op maat gemaakte iOS-app.

We combineren jouw visie met onze expertise om een app te creëren die niet alleen technisch superieur is, maar ook perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van jouw doelgroep.

Offerte aanvragen
telefoon met scherm van ios app Scheduled app

Brthrs ontwikkelt jouw iOS app op maat

Het juiste concept is van levensbelang voor een succesvolle app. Of je nu de belangrijkste informatie van jouw website wilt weergeven of een bedrijfsproces in een Android app wilt verwerken: Brthrs helpt je graag. Een app geeft je een extra kanaal om jouw klanten te bereiken.

Een iOS app moet jouw organisatie versterken. Bijvoorbeeld door jouw sales-mensen toegang te geven tot het CRM op hun telefoon. Of door content beter beschikbaar te maken voor je publiek met push notifications. Door sleutelprocessen uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke app, krijgt jouw organisatie een nieuwe impuls. Brthrs helpt je graag.

Wij ontwikkelen jouw app met de juiste mix van strategie, techniek en design. Door onze ervaring staat jouw app als een huis: op welke device dan ook.

screenshots van de ios app YouTalk ontworpen en gebouwd door brthrs

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo maken wij jouw iOS app

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt en jouw product. Hoe maak jij jouw doelgroep blij? Door die vraag te beantwoorden, creëren we een effectieve strategie, waarmee jouw organisatie de groei verder inzet.

Design

Een iOS app moet op ieder apparaat vertrouwd aanvoelen. Daarvoor is de juiste stijl belangrijk. Maar een knop moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook op de goede plek staan. De juiste UI en UX vormen de basis van jouw app.

Ontwikkeling

Met een passende strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw iOS app. Wij werken in korte sprints, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden. Op die manier voldoet jouw app precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de ontwikkelfase kun je de groei inzetten met jouw nieuwe iOS app. Door constante monitoring, analyses en A/B testen bewaken we de kwaliteit. Wij optimaliseren waar en wanneer dat nodig is.

Wij ontwikkelen iOS apps voor o.a.:

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Robert en het Brthrs team horen het graag!

WhatsApp ons
Ga naar de inhoud