Skip to main content

Ontwikkel een bedrijfsapp

Een krachtig ERP en CRM versoepelt jouw bedrijfsprocessen. Zet de volgende stap door jouw onmisbare systemen uit te breiden naar de smartphone. Brthrs integreert jouw belangrijkste bedrijfsprocessen om een ijzersterke bedrijfsapp te ontwikkelen. Daarmee geef je jouw organisatie een nieuwe impuls.

Afbeelding van de app Scheduled
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Brthrs ontwikkelt jouw ijzersterke bedrijfsapp

Bedrijfssystemen, zoals het ERP of CRM, zijn waarschijnlijk onmisbaar voor jouw business. Om klanten in beeld te krijgen, voorraad te beheren of leads in te zien. Als je functionaliteiten van jouw systeem uitbreidt naar een smartphone-app, maak je het werk van jouw personeel prettiger en gemakkelijker. Brthrs helpt graag om jouw business te versterken.

Wij weten alles over API’s en integratiemogelijkheden van bekende bedrijfssystemen, zoals Microsoft Dynamics, Azure en SalesForce. Belangrijker zijn echter de behoeften en wensen van jouw organisatie en doelgroep. ┬áMet een bedrijfsapp maat voert jouw team dagelijkse werkzaamheden sneller en beter uit.

Een goede app doet niet alleen wat jouw medewerkers willen, maar overtreft hun verwachtingen. Met een positieve gebruikerservaring geef je een boost aan jouw organisatie.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

Zo ontwikkelen wij jouw bedrijfsapp

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw belangrijke bedrijfsprocessen en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Hoe kunnen jouw medewerkers het prettigst prettige? Jouw business groeit verder met de juiste strategie.

Design

De juiste UI en UX zijn essentieel voor jouw bedrijfsapp. Jouw app moet vertrouwd aanvoelen voor je team, met passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

Met de nieuwste technologie, en door te werken in sprints, zorgen we dat jouw app volledig voldoet aan de wensen van jouw organisatie. In de ontwikkelfase worden de strategie en het design van jouw CRM-app realiteit.

Groei

Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig. Zet de groei van jouw organisatie in met jouw nieuwe smartphone-app.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud