Skip to main content

CRM app ontwikkelen

Jij gebruikt een krachtig CRM om jouw klanten in kaart te brengen, zoals SalesForce of Microsoft Dynamics. Deze data wil je verder benutten in een smartphone-app. Brthrs kan elk CRM inzetten om een ijzersterke app voor je te ontwikkelen. Een app waarmee je jouw organisatie een boost geeft.

Offerte aanvragen
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij bouwen jouw krachtige CRM app

Jouw sales- of marketing-team kan waarschijnlijk niet zonder het CRM-systeem. Om een helder beeld te krijgen van klanten of om leads in te zien. Door de functionaliteiten van jouw platform uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke smartphone-app, versterk je jouw organisatie. Daar helpt Brthrs graag bij.

Wij zetten de beste strategie voor je op, en zorgen voor het design en de techniek. Jouw CRM app ontwikkelen we voor elk gewenst platform: een native app voor iOS of Android, een hybride app of web app.

De perfecte CRM app voor jouw business

Wij kennen alle integratiemogelijkheden en API’s van CRM-systemen, zoals Microsoft Dynamics of SalesForce. Om de perfecte app voor jouw organisatie te ontwikkelen, kijken wij naar de behoeften en wensen van jouw organisatie en doelgroep. Wij maken een CRM app waarmee jouw team dagelijkse werkzaamheden beter en sneller uitvoert.

Een goede app doet wat jouw gebruikers verwachten. Daarom blinken de apps van Brthrs niet alleen visueel, maar ook functioneel uit. Jouw business krijgt een boost met een positieve gebruikerservaring voor jouw medewerkers.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologie√ęn.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw CRM app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw CRM en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Hoe werken jouw medewerkers het prettigst? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw CRM app. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw team, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw CRM app worden realiteit in de ontwikkelfase. Met de nieuwste technologie, en door te werken in sprints, zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe smartphone-app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud