Skip to main content

Web app ontwikkelen

Een webapp maken, zoals een portal, is een geweldige manier om jouw bedrijf online te laten groeien. Stel je voor dat je een soort digitale deur maakt – een portal – waar jouw klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben, makkelijk en snel.

Met technologieën zoals React, die we vaak gebruiken voor het bouwen van deze webapps, wordt de ervaring voor de gebruiker nog beter. React helpt ons om een snelle, soepele en gebruiksvriendelijke portal te maken. Dus, of mensen nu iets willen leren, iets kopen of gewoon informatie zoeken, jouw webapp is er altijd en overal, op elke telefoon, tablet of computer.

Offerte aanvragen
Zuidema Influence Hub Google Android Tablet versie overzicht

Brthrs ontwikkelt jouw ijzersterke web app

Het juiste concept is van levensbelang voor een succesvolle app. Of je nu de belangrijkste informatie van jouw website wilt weergeven of een bedrijfsproces in een web app wilt verwerken: Brthrs helpt je graag. Een app geeft je een extra kanaal om jouw klanten te bereiken.

Het is belangrijk dat een web app jouw organisatie versterkt. Bijvoorbeeld door jouw sales-mensen toegang te geven tot het CRM op hun telefoon, of door content beter beschikbaar te maken voor je publiek. Door sleutelprocessen uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke app, krijgt jouw organisatie een nieuwe impuls. Brthrs helpt je graag.

Wij ontwikkelen jouw app met de juiste mix van strategie, techniek en design. Door onze ervaring staat jouw app als een huis: op welke device dan ook.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo maken wij jouw web app

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt en jouw product. Hoe maak jij jouw doelgroep blij? Door die vraag te beantwoorden, creëren we een effectieve strategie, waarmee jouw organisatie de groei verder inzet.

Design

Een web app moet op ieder apparaat vertrouwd aanvoelen. Daarvoor is de juiste stijl belangrijk. Maar een knop moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook op de goede plek staan. De juiste UI en UX vormen de basis van jouw app.

Ontwikkeling

Met een passende strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw web app. Wij werken in korte sprints, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden. Op die manier voldoet jouw app precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de ontwikkelfase kun je de groei inzetten met jouw nieuwe web app. Door constante monitoring, analyses en A/B testen bewaken we de kwaliteit. Wij optimaliseren waar en wanneer dat nodig is.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud