Skip to main content

Online Portal
ontwikkelen

Als online bureau zijn we gek op het ontwikkelen van complexe online producten. Het samenbrengen van diverse datastromen in één centraal online portal is daarom een project dat wij graag oppakken.

Een online portal is de sleutel tot succesvolle interactie met klanten, medewerkers, of leveranciers. Onze passie ligt in het creëren van naadloze online portalen die de ervaring van gebruikers transformeren.

Neem contact op
Foto van applicatie van AOB
Screenshot van de app van de algemene onderwijsbond

Waarom een online portal?

Een online portal is een digitale toegangspoort tot een schat aan informatie, diensten en tools, allemaal op één plek. Of het nu gaat om klanten, medewerkers of specifieke partners, een goed ontworpen portal biedt een gestroomlijnde en gepersonaliseerde ervaring. Het maakt complexe processen eenvoudig, en het versterkt de verbinding tussen jouw organisatie en je doelgroep.

Lees meer over de voordelen van het laten ontwikkelen van een portal.

Maatwerk online portals

De online portals die Brthrs bouwt zijn altijd voor jouw organisatie ontworpen en ontwikkeld. Dit betekent dat de portals naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van onze opdrachtgevers.

Voorbeelden van deze online portals zijn klantenportals, medewerkersportals, e-commerce portals, medische portals en headless portals.

Screenshot van de app van de algemene onderwijsbond
Twee afbeeldingen van de app van de Algemene Onderwijs bond

Dit online portal ontwikkelde we eerder

Algemene Onderwijsbond iOS & Android app

Met bijna 85 duizend leden is de AOb de grootste onderwijsvakbond van Nederland. De AOb wenste een applicatie waarmee zij nieuws, evenementen en hun eigen gegevens altijd en overal kunnen inzien. Wij mochten hier voor de AOb een app voor ontwikkelen.

Bekijk case

Hoe we werken

Kennismaking

Hey! Wat leuk om je te leren kennen! Laten we even kletsen om erachter te komen wat je nodig hebt.

Strategie & Concept

Welke doelen heb je, waar ben je uniek in, wie zijn je gebruikers en wie je concurrenten? Samen met jou bepalen we de (marketing)strategie voor jouw website en creëren we een eerste concept.

Content

Onze contentspecialist gaat al vroeg in het proces met je aan de slag om te werken aan passende content. Samen zorgen we voor een unieke website, met content die aansluit bij jouw merk en de doelen die je voor ogen hebt.

Design

Heb je nog geen huisstijl? Onze designers kunnen die voor je ontwikkelen. Aan de hand van de huisstijl gaan wij de interactie van het product en de gebruikerservaring uitwerken in een visueel ontwerp.

Testen met de gebruiker

Uiteindelijk zijn jouw gebruikers degenen die blij moeten worden van de website. Voordat we het design definitief maken, testen we daarom altijd met de gebruikers.

Technische fase

In deze fase gaan we uitwerken welke technieken wij gaan gebruiken voor het realiseren van het concept, content en het ontwerp.

Acceptatie

Tijdens de acceptatiefase is het aan jou. We geven je de ruimte om feedback te geven op wat wij tot nu toe gemaakt hebben, voordat we de website gaan ontwikkelen.

Ontwikkeling

Na het technisch ontwerp gaan we in sprints starten met de ontwikkeling van de website. Ons team van programmeurs, contentspecialisten en designers werkt hierin nauw samen.

Betafase

In de betafase gaan we de website uitgebreid testen. Zowel functioneel als nogmaals met de gebruikers. Ook in deze fase verzamelen we weer al jouw feedback.

Lancering

We doen een laatste check voor een succesvolle lancering en dan is het moment echt daar: de website gaat live!

Groei

Na de lancering ben je niet ineens klaar, een digitaal product blijft – net als jouw bedrijf – in beweging. We zorgen ervoor dat jouw website altijd meegroeit met jouw bedrijf.

Onderhoud

We staan voor je klaar als het gaat om onderhoud. We zorgen dat de veiligheid van jouw site altijd up-to-date is en ondersteunen je waar nodig.

Voor o.a. deze merken maakten we al online producten

Kennisbank online portals

Meer weten over het bouwen van online portals? Lees dan meer over het ontwikkelen van headless portals, over de voordelen van een klantenportaal of kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

Neem contact op
Ga naar de inhoud