Skip to main content

Chatbot ontwikkelen

Verbeter jouw belangrijkste bedrijfsprocessen en diensten met een chatbot. Een chatbot helpt jouw klanten en medewerkers en automatiseert bedrijfsprocessen. Dat levert veel voordelen op. Brthrs integreert een chatbot naadloos in jouw organisatie. Wij bedenken de juiste strategie en helpen jouw organisatie écht verder. Een goede chatbot geeft jouw business een boost.

Een paar goede voorbeelden

De kans is groot dat jij binnen jouw organisatie al een platform gebruikt om bedrijfsprocessen en diensten te vereenvoudigen. Denk aan een ERP, CRM, of een CMS als WordPress. Met een chatbot automatiseer je processen verder, en dat leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Een chatbot kan klantverzoeken automatisch en 24/7 oppakken. Denk aan:

  • Verstrekken van informatie, van openingstijden tot orderinformatie
  • Pushen van belangrijke informatie naar klanten
  • Plaatsen of wijzigen van bestellingen
  • Plaatsen, aanpassen of sluiten van tickets

Brthrs helpt je graag om functionaliteiten van jouw platform te integreren in een chatbot, in bijvoorbeeld Slack, Whatsapp of Facebook Messenger. Voordat we beginnen met ontwikkelen, is een concept nodig dat aansluit bij jouw organisatie. Wij onderzoeken de behoeftes, en welke processen en diensten zich uitstekend lenen voor een chatbot.

robot met Messenger icons

Zo maken wij jouw chatbot

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw organisatie, en de platformen die je gebruikt. Welke functionaliteiten passen het best in een app? Hoe werken jouw medewerkers het prettigst? Waar zijn jouw klanten mee geholpen? De juiste strategie laat jouw business groeien.

Design

De passende UI en UX zijn essentieel voor jouw chatbot. Wij zorgen dat de bot vertrouwd aanvoelt voor jouw team, met een passende huisstijl.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase maken we de strategie en het design van jouw chatbot realiteit. Uiteraard zetten we daarvoor de laatste technologie in. Door te werken in sprints zorgen we dat de bot volledig voldoet aan jouw wensen.

Groei

Tijd om de groei in te zetten met jouw chatbot! Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. We bewaken de kwaliteit voortdurend en optimaliseren waar dat nodig is.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen