Skip to main content

Wat is Laravel?

Laravel is een framework om gemakkelijker in de programmeertaal PHP te schrijven. Brthrs gebruikt het om apps en websites sneller en beter te ontwikkelen. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van Laravel.

Wat zijn de voordelen van Laravel?

Laravel kenmerkt zich door eenvoud en overzicht. Zelfs onervaren programmeurs hebben het framework snel onder de knie. Dat komt mede omdat het ontwikkelproces heel logisch in elkaar zit en er uitgebreide documentatie over Laravel beschikbaar is.

Een aantal grote voordelen van Laravel op een rij:

  • Belangrijke functies zitten al in het framework: veel veelgebruikte PHP-functies zijn al in Laravel verwerkt. Dat scheelt aanzienlijk in ontwikkeltijd.
  • Alle code is gestructureerd: daardoor hoeft een ontwikkelaar nooit te zoeken waar een bepaalde ‘sliert’ heenloopt en wordt code-spaghetti voorkomen.
  • Uitgebreide en duidelijke documentatie: de documentatie van Laravel is helder omschreven, onder andere met video’s. Daardoor kan ook een junior developer het framework onder de knie krijgen.
Wat zijn de voordelen van Laravel?
Waarom gebruiken wij Laravel?

Waarom gebruiken wij Laravel?

Het lichtvoetige karakter van Laravel past bij de manier waarop Brthrs digitale producten ontwikkelt. Het helpt ons om kwalitatief goede apps en websites te maken, die wij snel kunnen opleveren. In combinatie met onze Agile manier van werken levert dat veel voordelen op voor de klant. Meer weten over onze manier van programmeren? Stuur ons gerust een berichtje!

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen