Web app ontwikkelen

Geen tijd of budget om een native app of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones. Brthrs Agency helpt je graag om een web app te ontwikkelen.

Wij bouwen jouw perfecte web app

Een web app is eigenlijk een mobiele website. Daardoor kunnen wij bij de ontwikkeling direct rekening houden met elk platform. Het is niet mogelijk om een web app uit te brengen in de app stores, maar daarom hoef je ook niet te wachten op goedkeuring van deze stores. Deze twee factoren maken de app veel sneller en voordeliger te ontwikkelen. Ook is content eenvoudiger aan te passen.

Brthrs Agency weet door zijn jarenlange ervaring alles van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van web apps. Wij maken je web app graag op maat. Dat begint met het vaststellen van een duidelijk doel en verhaal voor je project, om daarna een ontwerp te maken dat aansluit bij dit concept. Daarna zorgen wij voor de oplevering van jouw web app.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs
het kantoor van brthrs in utrecht

Toch een native app? Wij helpen je graag

Zijn er meer specifieke functionaliteiten vereist voor jouw app? Dan is het wellicht beter om een hybride app of native app voor iOS of Android te ontwikkelen. Wij denken graag mee over de passende keuze voor jouw bedrijf of project. Stuur ons een bericht, of kom langs op ons kantoor in Utrecht!

Zo maken wij jouw web app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw organisatie en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw app. Wij zorgen dat de interface vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert