Skip to main content

Web app ontwikkelen

Geen tijd of budget om een native app of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing maak je op een snelle en voordelige manier een app voor alle smartphones. Brthrs helpt graag om de succeselementen van jouw organisatie te verwerken in een web app. Alles om jouw organisatie een boost te geven!

Brthrs ontwikkelt jouw ijzersterke web app

Het juiste concept is van levensbelang voor een succesvolle app. Of je nu de belangrijkste informatie van jouw website wilt weergeven of een bedrijfsproces in een web app wilt verwerken: Brthrs helpt je graag. Een app geeft je een extra kanaal om jouw klanten te bereiken.

Het is belangrijk dat een web app jouw organisatie versterkt. Bijvoorbeeld door jouw sales-mensen toegang te geven tot het CRM op hun telefoon, of door content beter beschikbaar te maken voor je publiek. Door sleutelprocessen uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke app, krijgt jouw organisatie een nieuwe impuls. Brthrs helpt je graag.

Wij ontwikkelen jouw app met de juiste mix van strategie, techniek en design. Door onze ervaring staat jouw app als een huis: op welke device dan ook.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

Zo maken wij jouw web app

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt en jouw product. Hoe maak jij jouw doelgroep blij? Door die vraag te beantwoorden, creëren we een effectieve strategie, waarmee jouw organisatie de groei verder inzet.

Design

Een web app moet op ieder apparaat vertrouwd aanvoelen. Daarvoor is de juiste stijl belangrijk. Maar een knop moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook op de goede plek staan. De juiste UI en UX vormen de basis van jouw app.

Ontwikkeling

Met een passende strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw web app. Wij werken in korte sprints, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden. Op die manier voldoet jouw app precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de ontwikkelfase kun je de groei inzetten met jouw nieuwe web app. Door constante monitoring, analyses en A/B testen bewaken we de kwaliteit. Wij optimaliseren waar en wanneer dat nodig is.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen