Overslaan naar hoofdinhoud

Microsoft Dynamics of Microsoft Azure app ontwikkelaar

Jouw organisatie bezit waardevolle data, bijvoorbeeld uit het CRM of ERP-systeem. Als je een app maakt, wil je deze data optimaal benutten. Werk jij binnen jouw organisatie met Microsoft Dynamics? Brthrs gebruikt de gegevens van dit platform om een krachtige smartphone-app te maken. Laat jouw business verder groeien.

Offerte aanvragen
Screenshot van de app van de algemene onderwijsbond
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Bouw een krachtige app met Microsoft Dynamics

Jij gebruikt Microsoft Dynamics om bedrijfsprocessen in jouw organisatie te verbeteren. Om klanten en leads in beeld te krijgen, voorraad te beheren, overzicht over financiën te bewaren of je leden te beheren. Hoe mooi is het om de krachtige functionaliteiten van Microsoft Dynamics uit te breiden naar een smartphone-app? Daar kan Brthrs mee helpen.

Wij hebben veel ervaring met de Microsoft Dynamics API en Azure Diensten. Wij helpen met de juiste strategie, techniek en het ontwerp. Bovendien ontwikkelen wij jouw app op elk gewenst platform. Een native app voor iOS of Android, een hybride app of een web app.

Een app op maat voor jouw organisatie

Wij gebruiken de vele integratiemogelijkheden en API’s van Microsoft Dynamics en Microsoft Azure om een passende app voor je te maken. Dat begint uiteraard met de juiste strategie. Wij focussen op de behoeften en wensen van jouw organisatie en doelgroep. Een app waarmee klanten, medewerkers en gebruikers snel toegang hebben tot belangrijke informatie.

De apps van Brthrs blinken niet alleen visueel, maar met name functioneel uit. Een goede app doet wat jouw gebruikers verwachten. Dat levert een positieve ervaring op, maar ook een grotere betrokkenheid. Dat geeft jouw business een boost.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw Microsoft Dynamics app

Strategie

Wij kijken met jou naar de markt, jouw product en doelgroep. Ook kijken we welke data uit jouw Microsoft Dynamics-platform daar het beste op aansluit. Zo maken we een strategie voor een app, waarmee jouw business verder groeit.

Design

Ons design-team zorgt voor de beste UI en UX voor jouw Microsoft Dynamics app. Een knop moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook op de goede plek staan. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor je gebruikers, door het aan te laten sluiten op jouw huisstijl.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase maken we de strategie en het design van jouw Microsoft Dynamics app realiteit. We zetten de nieuwste technologieën in en werken in sprints, zodat jouw app volledig aan de wensen van jouw gebruikers voldoet.

Groei

Dan is het tijd om te groeien. We monitoren, analyseren, A/B testen en zorgen ervoor dat jouw app ook goed vindbaar is in de app stores, met de juiste marketing.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen