Overslaan naar hoofdinhoud

ERP app ontwikkelaar

De bedrijfsprocessen van jouw organisatie verlopen efficiënt en soepel met een ERP-systeem, zoals Oracle of Microsoft Dynamics. Zet de volgende stap met een krachtige ERP app. Brthrs integreert elk systeem om een ijzersterke app voor je te maken. Daarmee geef je jouw business een boost.

Offerte aanvragen
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Brthrs bouwt jouw ijzersterke ERP app

Voor jouw medewerkers is een ERP onmisbaar. Bijvoorbeeld om de voorraad te bekijken of orders in te voeren. Door deze functionaliteiten te verwerken in een gebruiksvriendelijke smartphone-app, versterk je jouw organisatie verder. Brthrs helpt jou daarbij.

Wij zetten de beste strategie voor je op en zorgen voor het design en de techniek. Jouw ERP app ontwikkelen we voor elk gewenst platform: een native app voor iOS of Android, een hybride app of web app.

De beste ERP app voor jouw business

Wij hebben ruime kennis van alle integratiemogelijkheden van ERP-systemen als SAP en Oracle. Om de app aan te laten sluiten bij jouw bedrijfsprocessen, onderzoeken we de behoeften en wensen van jouw organisatie en doelgroep. Met een ERP app van Brthrs voert jouw team dagelijkse werkzaamheden beter en sneller uit.

Een goede app doet wat jouw gebruikers verwachten, maar moet de verwachtingen ook overtreffen. Daarom blinken de apps van Brthrs niet alleen visueel, maar ook functioneel uit. Jouw business krijgt een boost met een positieve gebruikerservaring voor jouw medewerkers.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw ERP app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw ERP en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Hoe werken jouw medewerkers het prettigst? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een ijzersterke ERP app heeft een passende UI en UX nodig. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw team, met een passende huisstijl. Een kop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw ERP app worden realiteit in de ontwikkelfase. Met de nieuwste technologie, en door te werken in sprints, zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe smartphone-app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen