Skip to main content

Een Amazon Amplify ontwikkelen

Als je een app gaat ontwikkelen, moet je altijd nadenken over het verwerken van gegevens. Waar sla je data op? Daarom ontwikkelt Brthrs apps met Amazon Amplify. Met deze server-loze oplossing voorkom je te hoge databasekosten, maar kun je tegelijkertijd razendsnel opschalen.

Afbeelding van de app Scheduled
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Brthrs ontwikkelt jouw ijzersterke app met Amazon Amplify

Amazon Amplify is een cloud-dienst van Amazon om apps mee te ontwikkelen. Amplify heeft naast de service voor app-ontwikkeling veel koppelingen met andere Amazon-diensten, bijvoorbeeld voor authenticatie en machine learning. Je kunt de dienst daarom ook goed gebruiken om bestaande apps te verbeteren. Door de cloud-opzet heb je alle functionaliteiten van een traditionele server, maar kun je eenvoudig op en afschalen.

Om te bepalen hoe wij jouw Amazon Amplify app ontwikkelen, kijkt Brthrs eerst samen met jou wat jouw organisatie nodig heeft. Een goede app moet jouw business immers een nieuwe impuls geven. Denk aan het uitbreiden van belangrijke bedrijfsprocessen of diensten naar de smartphone. Met de juiste mix van strategie, techniek en design staat jouw app als een huis.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

Een app op maat voor jouw business

Om de beste Amazon Amplify app te ontwikkelen, is het belangrijk om te kijken wat jouw organisatie nodig heeft. Het doel is immers om jouw business te versterken. Jij en je gebruikers moeten verder geholpen worden.

Daarom kijken wij eerst samen met jou welke bedrijfsprocessen en diensten zich het best lenen voor een app in Amazon Amplify. Daarnaast onderzoeken we of we jouw app in iOS of Android moeten ontwikkelen. Ook een app voor beide platformen is mogelijk. Met de ervaring van Brthrs maak je de beste keuze.

Voor Brthrs is het belangrijkste dat jouw app de beste gebruikerservaring biedt. Het moet de verwachtingen van jouw gebruiker niet alleen verzadigen, maar overtreffen. Een uitstekende app levert meer betrokkenheid op. Dat maakt jouw organisatie succesvoller en betrouwbaarder.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Zo ontwikkelen wij jouw Amazon Amplify app

Strategie

Waar zit jouw doelgroep op te wachten? Samen met jou bekijken we de markt en jouw product. Met een effectieve strategie kun je een app ontwikkelen die jouw business daadwerkelijk een boost geeft.

Design

Niet alleen de juiste stijl laat jouw app vertrouwd aanvoelen, maar ook de juiste functionaliteiten zijn onmisbaar. Daarom besteden wij veel aandacht aan een uitstekende UI en UX voor jouw Amazon Amplify app.

Ontwikkeling

Aan de hand van een effectieve strategie en ijzersterk design ontwikkelen wij jouw app in Amazon Amplify. Door te werken in korte sprints houden we je constant op de hoogte. Zo weet je zeker dat jouw app voldoet aan de wensen van jouw business.

Groei

Ook na de lancering van jouw app houden we de vinger aan de pols. Dit is immers de tijd om de groei in te zetten! Wij weten precies hoe we jouw app moeten monitoren en analyseren. Daarnaast voeren we A/B tests uit. We bewaken de kwaliteit en optimaliseren voortdurend.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen