Overslaan naar hoofdinhoud

IBM Watson app ontwikkelaar

Door jouw belangrijkste bedrijfsprocessen en diensten uit te rusten met AI en Machine Learning, maak je jouw organisatie efficiënter. Brthrs gebruikt IBM Watson om deze moderne technieken te integreren in een app. Door de juiste strategie op te zetten, helpen wij jouw business verder. Geef jouw organisatie een boost!

Offerte aanvragen
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Brthrs ontwikkelt jouw moderne app met IBM Watson

Waarschijnlijk gebruik jij al een platform om bedrijfsprocessen en diensten gemakkelijker te maken: bijvoorbeeld een ERP, CRM of CMS als WordPress. Je kunt de processen op deze platformen verder automatiseren met AI en Machine Learning. Voor meer tijdswinst en werkplezier, en een lagere foutgevoeligheid. Zo maak je werknemers en klanten tevreden.

Door de IBM Watson API in te zetten, helpt Brthrs om functionaliteiten van jouw platform uit te breiden naar een app. Een goed voorbeeld is een chatbot die klantverzoeken automatisch oppakt. Dat begint bij tekstconversaties, maar is uit te breiden met verregaande AI-mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een Tone Analyzer, die emoties in de tekst van een gebruiker analyseert. Zo is de bot in staat om beter passende antwoorden te maken, met meer empathie.

Om te weten welke IBM Watson app jouw business verder helpt, ontwikkelen wij een passend concept. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek naar de behoeften en wensen van jouw organisatie. Welke processen en diensten lenen zich uitstekend voor een IBM Watson app?

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw IBM Watson app

Strategie

Wij onderzoeken jouw organisatie en de platformen die je gebruikt. Welke diensten en processen kunnen versterkt worden met een IBM Watson app? Hoe werken jouw medewerkers het prettigst? Waar zijn jouw klanten mee geholpen? Versterk jouw organisatie met het juiste concept.

Design

Met het juiste ontwerp zorgen wij dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw team en klanten, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan. Daarom blinken de apps van Brthrs zowel visueel, als functioneel uit.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase zetten we de IBM Watson API in om de strategie voor jouw app werkelijkheid te maken. We houden je voortdurend op de hoogte, door te werken in sprints. Daardoor voldoet het eindresultaat volledig aan jouw wensen.

Groei

Na de lancering van jouw app is het tijd om de groei in te zetten. Wij houden de voortgang voortdurend in de gaten door te monitoren, analyseren en A/B testen. Daardoor kunnen we optimaliseren wanneer dat nodig is.

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen