Skip to main content

App ontwikkelen: Native vs Hybride

Een app die op meerdere platformen uit de voeten kan is een hybride app. Brthrs Agency ontwikkelt graag jouw native of hybride app.

Offerte aanvragen

Native of hybride app

Bij de ontwikkeling van een app moet je kiezen of je jouw app voor één of meerdere platformen wilt ontwikkelen. Een app die geschikt is voor één platform (meestal iOS of Android) is een native app. Een app die op meerdere platformen uit de voeten kan is een hybride app. Een hybride app ontwikkelen lijkt de meest logische keuze, omdat deze direct geschikt wordt gemaakt voor alle platformen. Dat hoeft echter niet altijd de juiste beslissing te zijn. Misschien zijn jouw potentiële gebruikers vooral actief op één platform, of zijn voor jouw app specifieke eigenschappen vereist die maar op één platform mogelijk zijn. Dit hangt allemaal af van het doel en het verhaal dat je met jouw app wilt vertellen.

twee iphones met daarop de app stopcoach en de app geweldige wijk

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Brthrs agency helpt je graag met kiezen.

Weet je niet zeker of je voor een hybride app of een native app moet kiezen? Wij helpen je graag, door uitgebreid onderzoek te doen naar jouw specifieke situatie. Stuur ons een bericht of kom gerust langs op ons kantoor in Utrecht!

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud