Hybride app ontwikkelen

Een hybride app kan op alle smartphones uit de voeten. Brthrs Agency helpt je graag met het ontwikkelen van een hybride app. Het is tijdrovend om een app geschikt (of native) te maken voor elk platform. Daarom biedt een hybride app uitkomst. Het bespaart immers tijd en geld.

Een hybride app ontwikkelen op maat

Een hybride app ziet er hetzelfde uit als een native app voor iOS of Android en voelt hetzelfde aan. Het verschil is dat de app geschikt is voor elk platform. Dat komt omdat de app wordt ontwikkeld binnen een framework buiten de besturingssystemen van smartphones.

Brthrs Agency weet door jarenlange ervaring alles over de laatste trends en technieken van hybride apps. Wij gebruiken moderne toepassingen als React Native, Firebase en Amazon AWS om jouw app te ontwikkelen.

Jouw wensen zijn het allerbelangrijkst. Daarom stellen we eerst een duidelijk doel voor je project vast en maken een pixel perfect ontwerp dat hierop aansluit. Hierdoor zorgen we dat jouw app de beste en prettigste gebruikerservaring biedt. Ben je onzeker over het doel van jouw hybride app? Dan stippelen we graag de juiste strategie met jou uit.

Toch een native app? Wij helpen je graag

Wil je je liever focussen op één platform, dan ontwikkelen wij graag een native app voor Android of iOS. Wij bekijken graag welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom bij Brths Agency langs in Utrecht!

Skip to content