iOS app ontwikkelen

Een iOS app is de beste keuze als je een app wilt ontwikkelen op het meest stabiele en veilige platform. iOS is het besturingssysteem van Apple en draait op de iPhone en iPad.

Een iOS app ontwikkelen op maat

Brthrs Agency heeft door jarenlange ervaring alle middelen in huis om jouw iOS app op maat te ontwikkelen. Daarbij zijn jouw wensen het belangrijkst. We stellen een duidelijk doel en verhaal voor jouw app vast, en maken een pixel perfect ontwerp dat hierbij past. Wij laten de kenmerken en functionaliteiten van iOS naadloos aansluiten op jouw wensen en zorgen dat jouw iOS app de prettigste en snelste gebruikerservaring biedt. Weet je niet zeker wat het doel van je app moet zijn? Dan helpen wij je graag om eerst een strategie uit te stippelen.

Wij ontwikkelen jouw iOS app ook voor andere platformen

Wanneer je een iOS app wilt ontwikkelen, is het belangrijk om te overwegen of deze ook geschikt moet zijn voor Android of andere platformen. In dat geval kan het nuttig zijn om een hybride app te laten ontwikkelen. Wil je je focussen op één platform, dan ontwikkelen wij graag een native app voor iOS.

Wij geven graag advies over welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Skip to content