Referenties

Een samenvatting van al onze andere projecten.

Creative Group Website

Creative Group Website

De Creative Group is de holding van bekende websites zoals beltegoed.nl, cadeaukaart.nl en giftcard.nl. Daarnaast zijn ze momenteel een van de snelstgroeiende techbedrijven van Nederland. Voor Creative Group hebben de nieuwe website ontwikkeld.

Crewvessel Platform

Crewvessel Platform

CrewVessel.com is een fleet management systeem voor schepen die actief zijn in de Offshore Wind. Het platform wordt gebruikt door schepen om gemakkelij informatie te delen over de dagelijkse operatie. Het bedrijf krijgt elke dag deze informatie live binnen waardoor het de operatie op detailniveau kan aansturen. Wij verzorgen de website, iPad app en Project management.

Power4People Website

Power4People Website

Bij Power4People geloven ze dat werk belangrijk en waardevol is. Zij vinden dat het hebben van werk bijdraagt aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Samen met Power4People hebben wij de website en webstrategie ontwikkeld.

Pluswerk Website

Pluswerk Website

Bij Pluswerk werken mensen die geloven dat een baan iets moois toevoegt aan je leven. Daarom is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan je loopbaan, juist op momenten dat het even moeilijk gaat. Onze klant "Pluswerk" helpt bij het geven van deze kansen. Voor Pluswerk hebben wij de website gerealiseerd.

VDG Security Website

VDG Security Website

VDG Security is een toonaangevende organisatie op het gebied van het distribueren van beveiligingssysteemoplossingen en de ontwikkeling van de CCTV-software "Sense". In opdracht van VDG Security hebben wij de online webuitingen ontwikkeld.

VGM Checklist iOS & Android App

VGM Checklist iOS & Android App

Met de VGM Checklist krijg je online inzicht in veiligheid. En kan je snel en eenvoudig checklists uitvoeren met een mobiele iOS/Android app op locatie. Wij zijn hier verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de iOS en Android applicaties.

Eigen product

Wij hebben ook een eigen product

Scheduled

Met Scheduled kan je voortaan op het moment van die eerste attente ingeving meteen je berichtje schrijven en inplannen. Ter herinnering krijg je dan een notificatie op het door jouw geplande moment dat je je berichtje moet versturen.

Contact

Kopje koffie doen?