Referenties

Een samenvatting van al onze andere projecten.

Refugee Talent Hub

Refugee Talent Hub

Refugee Talent Hub helpt Nederlandse vluchtelingen aan een baan. Voor Refugee Talent Hub ontwikkelen en onderhouden wij momenteel de website.

Creative Group Website

Creative Group Website

De Creative Group is de holding van bekende websites zoals beltegoed.nl, cadeaukaart.nl en giftcard.nl. Daarnaast zijn ze momenteel een van de snelstgroeiende techbedrijven van Nederland. Voor Creative Group hebben de nieuwe website ontwikkeld.

Crewvessel Platform

Crewvessel Platform

CrewVessel.com is een fleet management systeem voor schepen die actief zijn in de Offshore Wind. Het platform wordt gebruikt door schepen om gemakkelij informatie te delen over de dagelijkse operatie. Het bedrijf krijgt elke dag deze informatie live binnen waardoor het de operatie op detailniveau kan aansturen. Wij verzorgen de website, iPad app en Project management.

Power4People Website

Power4People Website

Bij Power4People geloven ze dat werk belangrijk en waardevol is. Zij vinden dat het hebben van werk bijdraagt aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Samen met Power4People hebben wij de website en webstrategie ontwikkeld.

Pluswerk Website

Pluswerk Website

Bij Pluswerk werken mensen die geloven dat een baan iets moois toevoegt aan je leven. Daarom is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan je loopbaan, juist op momenten dat het even moeilijk gaat. Onze klant "Pluswerk" helpt bij het geven van deze kansen. Voor Pluswerk hebben wij de website gerealiseerd.

VDG Security Website

VDG Security Website

VDG Security is een toonaangevende organisatie op het gebied van het distribueren van beveiligingssysteemoplossingen en de ontwikkeling van de CCTV-software "Sense". In opdracht van VDG Security hebben wij de online webuitingen ontwikkeld.

Eigen product

Wij hebben ook een eigen product

Pure Africa Website

Voor Pure Africa ontwikkelenden we een nieuwe website met webshop. Pure Africa investeert van iedere kilo verkochte koffie €1,- in microkredieten aan boeren in Afrika. Dit geld gebruiken zij om hun plantage uit te breiden en de oogst te verbeteren.

Contact

Kopje koffie doen?