Hybride app ontwikkelen

Een hybride app kan op alle smartphones uit de voeten. Brthrs Agency helpt je graag met het ontwikkelen van een hybride app. Het is tijdrovend om een app geschikt (of native) te maken voor elk platform. Daarom biedt een hybride app uitkomst. Het bespaart immers tijd en geld.

Een hybride app ontwikkelen op maat

Een hybride app ziet er hetzelfde uit als een native app voor iOS of Android en voelt hetzelfde aan. Het verschil is dat de app geschikt is voor elk platform. Dat komt omdat de app wordt ontwikkeld binnen een framework buiten de besturingssystemen van smartphones.

Brthrs Agency weet door jarenlange ervaring alles over de laatste trends en technieken van hybride apps. Wij gebruiken moderne toepassingen als React Native, Firebase en Amazon AWS om jouw app te ontwikkelen.

Jouw wensen zijn het allerbelangrijkst. Daarom stellen we eerst een duidelijk doel voor je project vast en maken een pixel perfect ontwerp dat hierop aansluit. Hierdoor zorgen we dat jouw app de beste en prettigste gebruikerservaring biedt. Ben je onzeker over het doel van jouw hybride app? Dan stippelen we graag de juiste strategie met jou uit.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs
het kantoor van brthrs in utrecht

Toch een native app? Wij helpen je graag

Wil je je liever focussen op één platform, dan ontwikkelen wij graag een native app voor Android of iOS. Wij bekijken graag welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom bij Brths Agency langs in Utrecht!

Zo maken wij jouw hybride app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw organisatie en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw app. Wij zorgen dat de interface vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert