Scheduled Platform

Scheduled: attent, op het juiste moment

Je kent het vast wel: op een willekeurig moment van de dag bedenk jij je opeens “O ja! Ik moet morgen echt niet vergeten m’n moeder een berichtje te sturen”. Vervolgens ga je verder met je werk, Netflix-serie, of scrollen op Facebook.

Morgen kwam … en morgen ging.

Oeps! Vergeten iets van je te laten horen. Resultaat: mama boos. Of nee – teleurgesteld. Vele malen erger natuurlijk, zoals we allemaal weten. En dat terwijl je in de eerste instantie wél eraan had gedacht. Was er maar een mogelijkheid om op dát moment zelf gelijk een berichtje te typen, in te plannen op een tijd en datum, eraan herinnert te worden via een notificatie, en wellicht zelfs automatisch te sturen…

Scheduled is geboren uit het verlangen om attent te zijn en het niet tot uiting komen van die intentie. Toen Robert Keus, co-founder van Brthrs, verzwolgen in de bezigheden van alledag, vergat om een beterschapsberichtje te sturen naar een goede vriend vanwege een zware knieoperatie, vond hij dat begrijpelijkerwijs toch wel erg vervelend. Want hij had er eerder wel aan gedacht om een berichtje te sturen. Het was zeker niet de eerste keer dat zoiets gebeurde, maar die gebeurtenis bleek uiteindelijk wel het zaadje te zijn dat ontsproot in de gedachte “Bestaat hier niet een app voor die me kan helpen?”

Die bestond nog niet. Dus, ontwikkelden we hem zelf.

Met Scheduled kan je voortaan op het moment van die eerste attente ingeving meteen je berichtje schrijven en inplannen. Ter herinnering krijg je dan een notificatie op het door jouw geplande moment dat je je berichtje moet versturen. Met Scheduled Premium of Scheduled Business kan je tegen een bescheiden prijsje het zelfs automatisch laten versturen – dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Extra handig als je iets verstuurd wilt hebben terwijl je fysiek niet bij je telefoon kan.
Resultaat? Mama blij, jij blij.

Skip to content
Skip to content