Het internetbureau dat ontwikkelt met impact

Wie zijn wij?

Met ons bevlogen team van ontwikkelaars, designers en contentstrategen maken wij digitale producten waar mensen beter van worden. Wij helpen merken en organisaties met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van mooie, slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Wij geloven in een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Van app tot back-end systeem en van chatbot tot website, onze producten zijn niet alleen mooi, simpel en logisch, maar ook door iedereen te gebruiken.

Wat doen wij?

01.

Strategie

Elk product, online of offline, heeft ijzersterke inhoud nodig om te slagen. Deze inhoud start altijd met een goed verhaal. Een goed verhaal waar je mensen mee raakt, pakt en converteert. Wij kijken met een andere blik op deze inhoud, waardoor wij een zo hoog mogelijk resultaat bereiken.

02.

Ontwerpen

Door de komst van gebruiksvriendelijke apparaten worden moeilijke en onoverzichtelijke interfaces niet meer geaccepteerd. Onze designers vormgeven interfaces waar buttons op de juiste plek staan en waar de lijntjes de juiste dikte hebben. Hierdoor maken wij gebruiksvriendelijke en logische interfaces.

03.

Ontwikkelen

Veel bestaande workflows gaan momenteel nog met papier of is een samenraapsel van verschillende platformen. Door uw huidige business workflows in kaart te brengen en te onderzoeken kunnen wij producten ontwikkelen en bestaande diensten hergebruiken/koppelen waardoor uw workflow efficiënter is ingericht. Dit doen wij met een team van ervaren ontwikkelaars.

04.

Zorgen

Voor, Tijdens en Na de start van een project hebben wij communicatie hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat transparantie en gemak hier het beste bij past. Onze opdrachtgevers kunnen daarom, als zij willen, toegang krijgen tot onze projectmanagement omgeving en daar ook in bijdragen. Daarnaast hebben wij voor elke klant een eigen WhatsApp-groep waar de status van het project op wordt doorgegeven en waar je ons snel (ook in het weekend) op kan bereiken.

05.

Startups & Scaleups

Als ondernemers willen wij ook iets teruggeven aan andere ondernemers. Daarom helpen wij startups met het ontwikkelen van de eerste fase van het product. Dit doen wij door kennis & ervaringen te delen en door het product daadwerkelijk te ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten voor gereduceerd tarief.

06.

Eigen product

Naast het ontwikkelen van digitale producten voor opdrachtgevers en startups hebben wij ook onze eigen ideeën waar wij aan werken en in investeren. Zo werken wij momenteel aan Scheduled app (Featured op: TechCrunch en iCulture.

Met trots werken wij voor

Onze cultuur