Skip to main content

Onze groei bij Brthrs Agency is meer dan alleen zakelijke expansie; het is een groei met een doel en met onze waarden voorop. Door de ‘Scaling Up’ methodologie te omarmen, groeien we niet alleen in omvang, maar voeden we ook onze missie en kernwaarden.

Onze Missie en Kernwaarden bij Brthrs Agency

Missie

“Wij creΓ«ren digitale producten die mensen helpen groeien en sociale vraagstukken oplossen. Onze producten zijn belangrijk voor ons, onze klanten en de samenleving.” Deze missie leidt ons bij elk project en elke beslissing, zodat we altijd een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Kernwaarden

  1. ❀️ Familie: We zetten een ondersteunende en zorgzame werkomgeving voorop.
  2. πŸ‘―β€β™‚οΈ Plezier: We benadrukken plezier op onze werkvloer.
  3. 🌎 Betekenisvol: We zorgen ervoor dat al onze projecten een significante positieve impact hebben.
  4. πŸ™πŸ½ Cocreatie: We werken nauw samen met onze klanten en teams.
  5. πŸ‘©β€πŸ« Blijven Leren: We streven voortdurend naar kennis en verbetering.

Onze Jaardoelen/Plan voor 2024

We hebben ambitieuze, maar haalbare doelen gesteld voor 2024, in lijn met onze missie en kernwaarden:

  • Kwaliteitsborging: We streven ernaar de ISO9001 certificering te behalen om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen.
  • Certificeringen: We willen twee certificeringen in AWS en Google behalen om de specialisatie binnen ons team te bevorderen.
  • Meetup Organisatie: We overwegen het organiseren van een React of Social Tech Meetup.
  • B-Corp Certificering: We streven ernaar de B-Corp status te bereiken om onze inzet voor sociale en milieuprestaties te onderstrepen.
  • Digitale Producten: We zijn van plan vijf impactvolle digitale producten in de sociale technologie sector te lanceren.

Conclusie

Door de ‘Scaling Up’ methodologie te integreren met onze missie en kernwaarden, groeien we bij Brthrs Agency niet alleen in omvang, maar ook in impact. Onze heldere visie voor 2024, van het behalen van belangrijke certificeringen tot het lanceren van maatschappelijk impactvolle digitale producten, toont een goed afgeronde benadering van groei. Deze balans van ambitie, verantwoordelijkheid en teamgeest maakt ons bij Brthrs tot een unieke en vooruitstrevende organisatie.

Leave a Reply

Ga naar de inhoud