Skip to main content

Website ontwikkelen

Elk bedrijf heeft een professionele website nodig, waarop het verhaal en de cultuur van jouw merk doorklinken. Brthrs Agency helpt je graag om een nieuwe website te ontwikkelen. Ook kunnen we jouw huidige site verbeteren en van een nieuw sausje voorzien.

laptop met homepagina van website zuidema
Desktop voorbeelden van website Zuidema

Wij stellen het beste verhaal voor jouw website vast

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van jouw website, stellen we eerst een duidelijk doel en strategie vast. Hier hoort een onderzoek naar de huidige website, doelgroep en de prestaties bij. Daardoor kunnen we een pixel perfect ontwerp maken dat hierbij aansluit.  Jouw wensen zijn het belangrijkst. Weet je niet zeker wat het doel van je website moet zijn, dan stippelen we graag met jou een strategie uit.

Wij maken je site vindbaar

Omdat iedereen zijn online weg via Google vindt, is solide SEO (Search Engine Optimisation) van levensbelang. Brthrs Agency optimaliseert niet alleen de content van jouw website op vindbaarheid, maar ook de onderliggende website-structuur. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites zijn wij op de hoogte van de laatste trends, mogelijkheden en technieken op het gebied van SEO en SEA.

screenshot van de website DigitaalToegankelijk.com

Wij gebruiken WordPress om veilige en stabiele websites te ontwikkelen

Brthrs Agency ontwikkelt zijn websites in WordPress. WordPress is een content managing systeem (CMS). Niet alleen maakt WordPress het eenvoudiger om de inhoud van websites te schrijven en aan te passen, het is ook één van de veiligste systemen om mee te werken. Bovendien kan een WordPress-website gemakkelijk uitgebreid worden.

Wij bieden responsive design om websites op elk platform weer te geven

Al onze websites zijn Responsive, waardoor jouw website zowel op desktop, tablet als smartphone goed zichtbaar is. Het is bovendien de snelste manier om een website weer te geven op elk platform. Bij elk formaat houden we rekening met de specifieke mogelijkheden en eigenschappen van het scherm.

Als je advies nodig hebt over een website ontwikkelen en welke keuze voor jouw project het beste is, helpen we je graag. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Website van Zuidema op tablet

Voor deze merken maakten we al websites

Skip to content