Skip to main content

Brthrs Agency is benoemd tot WordPress VIP partner. WordPress VIP is de toonaangevende leverancier van WordPress voor de ontwikkeling van platformen voor grote corporates. Brthrs Agency is één van de slechts 44 wereldwijde partners in deze prestigieuze groep en het tweede Nederlandse bureau dat zich WordPress VIP partner mag noemen

In deze rol wordt Brthrs aangedragen als gedegen partner in het ontwerp en de realisatie van WordPress oplossingen op schaal. Het VIP-platform biedt digitale marketing- en publicatieplatforms op corporate-niveau met WordPress als kern.

VIP ondersteunt toonaangevende digitale marketing-platforms voor enkele van de bekendste merken, waaronder Capgemini, Hachette Book Group en Facebook. Hun digitale publishing-klanten omvatten het hele medialandschap, van gerichte verkooppunten zoals Quartz, Tech Crunch en FiveThirtyEight tot enkele van de grootste uitgevers en websites ter wereld, zoals News Corp, Rolling Stone en Abril. 

het kantoor van brthrs in utrecht

De erkenning om als bureau lid te worden van WordPress VIP is iets waar we enorm trots op zijn. WordPress is een flexibel platform dat constant in ontwikkeling is. De ontwikkeling van de WordPress API zorgt ervoor dat het platform beter kan concurreren met concurrenten. Als partner willen we ons blijven inzetten om robuuste en toegankelijke websites en apps te ontwikkelen voor verschillende organisaties. We willen ook andere bureaus inspireren om meer te doen met toegankelijkheid en bij te dragen aan een inclusieve digitale wereld.

Robert KeusMede-oprichter Brthrs Agency

Jarenlange ervaring met WordPress

WordPress VIP controleert en selecteert elke partner op een bewezen staat van dienst van succesvolle en vooruitstrevende implementaties van WordPress op schaal. Wij hebben onze kennis en ervaring over WordPress en de WordPress API in de afgelopen jaren sterk uitgebreid en ons daarmee in de kijker gespeeld bij het VIP-programma. We zijn ontzettend blij met deze benoeming en staan te trappelen om verder te bouwen aan WordPress-oplossingen die niet alleen mooi simpel en logisch zijn, maar ook door iedereen te gebruiken. 

 

WordPress VIP maakt een aanzienlijke groei door en we zijn klaar om transformationele resultaten te leveren voor merken die de allerbeste digitale ervaringen nodig hebben. We zijn verheugd om naast onze bestaande partners nieuwe bureaus te verwelkomen om ons te helpen bij het leveren van de meest veeleisende implementaties van enterprise WordPress.

Nick GernertCEO WordPress VIP
Ga naar de inhoud