Overslaan naar hoofdinhoud

Website ontwikkelen

Jouw website is je uithangbord. Het moet je verhaal vertellen, visueel aantrekkelijk zijn, de sfeer van jouw merk ademen en vooral ontzettend goed werken. Wij ontwikkelen een site die je helpt jouw doelen te bereiken. En die je zelf aan kunt passen.

Wij zijn WordPress VIP partner. WordPress VIP is de toonaangevende leverancier van WordPress voor de ontwikkeling van platformen voor grote corporates.

Offerte aanvragen
Externe link naar Bewegin.nl. Screenshots van de Bewegin.nl website.

Ons werk

Mooi, Simpel en Logisch

Wij gebruiken WordPress om veilige en stabiele websites te ontwikkelen

Wij zijn WordPress VIP partner. WordPress VIP is de toonaangevende leverancier van WordPress voor de ontwikkeling van platformen voor grote corporates. Brthrs Agency is één van de slechts 44 wereldwijde partners in deze prestigieuze groep en het tweede Nederlandse bureau dat zich WordPress VIP partner mag noemen. In deze rol wordt Brthrs aangedragen als gedegen partner in het ontwerp en de realisatie van WordPress oplossingen op schaal. Het VIP-platform biedt digitale marketing- en publicatieplatforms op corporate-niveau met WordPress als kern.

Wij maken je site vindbaar

Omdat iedereen zijn online weg via Google vindt, is solide SEO (Search Engine Optimisation) van levensbelang. Brthrs Agency optimaliseert niet alleen de content van jouw website op vindbaarheid, maar ook de onderliggende website-structuur. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites zijn wij op de hoogte van de laatste trends, mogelijkheden en technieken op het gebied van SEO en SEA.

screenshot van de website DigitaalToegankelijk.com
Desktop voorbeelden van website Zuidema

Het beste verhaal voor jouw website

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van jouw website, stellen we eerst een duidelijk doel en strategie vast. Hier hoort een onderzoek naar de huidige website, doelgroep en de prestaties bij. Daardoor kunnen we een pixel perfect ontwerp maken dat hierbij aansluit.  Jouw wensen zijn het belangrijkst. Weet je niet zeker wat het doel van je website moet zijn, dan stippelen we graag met jou een strategie uit.

Responsive design om websites op elk platform weer te geven

Al onze websites zijn Responsive, waardoor jouw website zowel op desktop, tablet als smartphone goed zichtbaar is. Het is bovendien de snelste manier om een website weer te geven op elk platform. Bij elk formaat houden we rekening met de specifieke mogelijkheden en eigenschappen van het scherm.

Als je advies nodig hebt over een website ontwikkelen en welke keuze voor jouw project het beste is, helpen we je graag. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Website van Zuidema op tablet

Hoe we werken

Kennismaking

Hey! Wat leuk om je te leren kennen! Laten we even kletsen om erachter te komen wat je nodig hebt.

Strategie & Concept

Welke doelen heb je, waar ben je uniek in, wie zijn je gebruikers en wie je concurrenten? Samen met jou bepalen we de (marketing)strategie voor jouw website en creëren we een eerste concept.

Content

Onze contentspecialist gaat al vroeg in het proces met je aan de slag om te werken aan passende content. Samen zorgen we voor een unieke website, met content die aansluit bij jouw merk en de doelen die je voor ogen hebt.

Design

Heb je nog geen huisstijl? Onze designers kunnen die voor je ontwikkelen. Aan de hand van de huisstijl gaan wij de interactie van het product en de gebruikerservaring uitwerken in een visueel ontwerp.

Testen met de gebruiker

Uiteindelijk zijn jouw gebruikers degenen die blij moeten worden van de website. Voordat we het design definitief maken, testen we daarom altijd met de gebruikers.

Technische fase

In deze fase gaan we uitwerken welke technieken wij gaan gebruiken voor het realiseren van het concept, content en het ontwerp.

Acceptatie

Tijdens de acceptatiefase is het aan jou. We geven je de ruimte om feedback te geven op wat wij tot nu toe gemaakt hebben, voordat we de website gaan ontwikkelen.

Ontwikkeling

Na het technisch ontwerp gaan we in sprints starten met de ontwikkeling van de website. Ons team van programmeurs, contentspecialisten en designers werkt hierin nauw samen.

Betafase

In de betafase gaan we de website uitgebreid testen. Zowel functioneel als nogmaals met de gebruikers. Ook in deze fase verzamelen we weer al jouw feedback.

Lancering

We doen een laatste check voor een succesvolle lancering en dan is het moment echt daar: de website gaat live!

Groei

Na de lancering ben je niet ineens klaar, een digitaal product blijft – net als jouw bedrijf – in beweging. We zorgen ervoor dat jouw website altijd meegroeit met jouw bedrijf.

Onderhoud

We staan voor je klaar als het gaat om onderhoud. We zorgen dat de veiligheid van jouw site altijd up-to-date is en ondersteunen je waar nodig.

Voor o.a. deze merken maakten we al websites

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

Neem contact op
Naar de inhoud springen