Skip to main content

Backend ontwikkelen

De backend is het systeem achter een website of applicatie waarin je content aanpast, je bestellingen verwerkt of je klantenbestand beheert.

Wij ontwikkelen een moderne backend

Omdat in een backend vaak met gevoelige informatie wordt gewerkt, is het belangrijk dat dit systeem snel, gebruiksvriendelijk en veilig is. Brthrs Agency ontwikkelt graag jouw solide en moderne backend.

Zonder degelijke backend verlies je niet alleen tijd en geld, maar is de kans groot dat je kostbare fouten maakt. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag om dit te voorkomen. Door gebruik te maken van moderne technieken als Amazon AWS en Google Firebase ontwikkelen wij een snelle en schaalbare backend. Dat is kostenbesparend en specifiek gericht op taken die jij efficiënt en veilig wilt uitvoeren. Een backend ontwikkelen gaat hand in hand met de voorkant van jouw website of applicatie. Ook daarmee helpen we graag. Wij kunnen een website of app ontwikkelen voor elk platform, en nemen ook internet marketing uit handen.

het kantoor van brthrs in utrecht
reinoud van brthrs op het kantoor van brthrs in utrecht

Wij bieden een veilige backend met waterdicht privacy-beleid

Een veilige backend valt samen met privacy: je moet er niet aan denken dat gevoelige data van jou, of van klanten, bij kwaadwillenden terechtkomt. Daarom is een solide backend van groot belang. Brthrs Agency is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacywetgeving en veiligheid. wij ontwikkelen een veilige backend, en nemen privacywetgeving altijd in ogenschouw. Zo kom jij, of komt je klant, nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wij leveren een schaalbare backend voor meer efficiëntie

Het is belangrijk dat een backend schaalbaar is. Als je meer bestellingen of gebruikers krijgt, moet het achterliggende systeem dat aankunnen. Brthrs Agency zorgt ervoor dat jouw backend hierop voorbereid is. Door een schaalbare backend kunnen ook nieuwe taken snel en gemakkelijk toegevoegd kunnen worden aan het systeem.

Wij geven je graag advies over een backend ontwikkelen: stuur ons een bericht of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht.

Boek met strategie over digitale toegankelijkheid
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud