Skip to main content

Internet Marketing

Het internetverkeer verloopt via Google en social media en het ontwikkelen van een goede website gaat daarom hand in hand met internet marketing. Brths Agency optimaliseert jouw website voor Google met gerichte SEO en SEA. Daardoor is jouw website gemakkelijk terug te vinden in de zoekmachines.

Hoog in Google door solide teksten en een logische structuur

Internet marketing begint met het schrijven van aantrekkelijke en webvriendelijke teksten. Daarnaast is een moderne website-structuur belangrijk voor de ideale SEO. Brthrs Agency optimaliseert jouw website aan de voor- en achterkant met de nieuwste methodes en technieken.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs
logo van google in klei

Gericht adverteren op Google

Een goede vindbaarheid in Google wordt versterkt door gericht te adverteren. Met SEA verschijn je boven de normale zoekresultaten. Dat gebeurt als iemand op Google een woord intikt dat met jouw bedrijf of product te maken heeft. Brthrs Agency neemt jouw SEA (Search Engine Advertising) graag uit handen. SEA hangt nauw samen met goede SEO. Het is belangrijk dat een bezoeker bij jou de informatie vindt die hij zoekt.

Jouw bedrijf op social media

Een modern bedrijf kan social media niet negeren. Daarom onderzoeken wij graag in hoeverre de verschillende platformen nuttig zijn voor jouw doelgroep(en). Daarnaast geven we advies over het voeren van social campagnes. Elke situatie is anders. Wij onderzoeken graag wat voor jou het beste is. Stuur een bericht, of kom langs op ons kantoor in Utrecht!

Ik heb een goed idee voor een app
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud