Skip to main content

Concept & Strategie

Welk verhaal wil jij aan je gebruiker communiceren en waar wil je dat doen? Een duidelijke doelstelling is de basis van jouw digitale product. Het kan moeilijk zijn om de perfecte strategie uit te stippelen. Wij helpen je met je product validatie, concurrentieanalyse, gebruikersonderzoek en strategische groeiplanning.

medewerkers van Brthrs en burgermeester van Utrecht Sharon Dijksma kijken naar een computerscherm
laptop met de website van zuidema

Een waterdichte strategie voor jouw product

Het kan moeilijk zijn om het doel van je product te bepalen. Wat doet de concurrent? Wat maakt ons uniek? Misschien heb je geen idee, of juist teveel idee├źn. Of weet je niet of jouw idee technisch mogelijk is. Wij helpen je graag. Door jouw specifieke situatie door te nemen, stippelen we een strategie uit. We doen onderzoek naar jouw klanten, de bestaande website of app en de huidige prestaties. Zo vormen we het beste beeld van jouw bedrijf en project, en geven passend advies.

Jouw digitale product naar jouw wens

De volgende stap is het ontwikkelen van jouw website of app, geheel volgens de strategie die we met jou hebben uitgestippeld. We maken een pixel perfect ontwerp dat hierbij aansluit en content die jouw boodschap op de juiste manier communiceert. Meer weten over onze manier van werken? Stuur ons een bericht, of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht.

screenshots van de app scheduled
Screenshot van website van Digitaal Toegankelijk en twee kaartjes van het kaartspelvan het kaartspel 'Denken in beperkingen'

Advies over Digitale Toegankelijkheid

Wij maken ons hard voor een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben wij het platform DigitaalToegankelijk.com opgericht, waarmee we onze kennis delen, gericht advies geven en bedrijven en organisaties helpen om hun website of app toegankelijk te maken. Dus ook met al je vragen rondom digitale toegankelijkheid kun je bij ons terecht.

Met deze merken maakten we al impact

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud