Skip to main content

App ontwikkelen

Android, iOS, Hybride en Web Apps

Wij maken apps waar gebruikers blij van worden en die jou helpen groeien. En we zijn er voor ieder stadium van jouw mobiele project, van strategie, techniek tot design en van Native tot React Native of web app.

twee iphones met daarop de app van de geweldige wijk en de app van stopcoach
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Pixel-perfect design en de beste technieken

Brthrs heeft jarenlange ervaring in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van apps. Een goede app zorgt voor een hoge retentie, engagement en een positieve gebruikerservaring. Daarom zorgen we er altijd voor dat de apps die we ontwikkelen passen bij jouw doelen en doelgroep. Met ons multidisciplinaire team bouwen we apps die niet alleen visueel, maar ook functioneel uitblinken.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps (React Native)

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

Web App Development: Vue JS & React

Strategisch meedenken

Het succes van jouw app staat of valt bij een goed plan. Wie zijn je gebruikers? Wat wil je bereiken? Onze strategen helpen jou om een gedegen plan op te stellen voor een app die jouw doelgroep wil blijven gebruiken.

Voorbeeldcase: De Stopcoach App

In opdracht van het Trimbos instituut, Pharos en het LUMC ontwikkelden we de Stopcoach App, die mensen helpt om te stoppen met roken. Door een goede strategie neer te zetten, een strak design te ontwerpen en testsessies te organiseren met de doelgroep, ontwierpen we een app die de doelgroep hielp om de sigaret neer te leggen.

Bekijk case
Overzichtsscherm van de stopcoach app

We zijn er voor het hele proces

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt, jouw product en je doelgroep. Dat vertalen we naar een effectieve strategie die jouw product helpt om te groeien.

Design

Ons team van designers zorgt voor de beste UI en UX strategie. Zodat de knop niet alleen heel mooi is, maar ook altijd op de goede plek staat. Ook voor illustraties en animaties draaien ze hun hand niet om.

Ontwikkeling

Hier maken we van een design realiteit. We gebruiken de nieuwste technologieën en werken in sprints, zodat je uiteindelijk een app krijgt die de wensen van jouw gebruikers overtreft.

Groei

Dan is het tijd om te groeien. We monitoren, analyseren, A/B testen en zorgen ervoor dat jouw app ook goed vindbaar is in de app stores (app marketing).

Hoe wij apps ontwikkelen

Een scherm van de app Stopcoach

Stap 1: Onderzoek & Strategie

Voordat we aan de slag gaan, willen we eerst helder krijgen wat belangrijk is. Welke doelen heb je, waar ben je uniek in, wie zijn je gebruikers en wie je concurrenten? Samen met jou maken we een marketingstrategie voor jouw app.

Stap 2: Concept & Interactie Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken we een 'user interactie ontwerp', gebaseerd op de functies die de app moet krijgen.

Stap 3: User Interface ontwerp

We creëren een design dat aansluit bij de bestaande huisstijl, of creëren desgewenst een nieuwe huisstijl. Onze ervaren designers maken hiermee een ‘user interface ontwerp’.

Stap 4: Content

Onze contentspecialist gaat al vroeg in het proces met je aan de slag om te werken aan passende content. Samen zorgen we voor een unieke app, met content die aansluit bij jouw doelen.

Stap 5: Technisch ontwerp

Aan de hand van het ‘user interface ontwerp’ (visueel) en het ‘user interactie ontwerp’ (functioneel) en afhankelijk van het gewenste platform, ontstaat een technisch ontwerp.

Stap 6: App ontwikkeling

Na het technisch ontwerp gaan we in sprints starten met de ontwikkeling van de app. Ons team van programmeurs, contentspecialisten en designers werkt hierin nauw samen.

Stap 7: Testen

Wij willen producten opleveren waar jij en je gebruikers blij mee zijn. Daarom testen we al onze apps dan ook uitvoerig. Zelf, maar zeker ook met de doelgroep.

Stap 8: Release

Wanneer alle eerdere stappen succesvol doorlopen zijn, zorgen we ervoor dat de app beschikbaar komt in de door jou gekozen app stores.
Afbeelding van de app Scheduled

Voor deze merken maakten we al apps

Kennisbank apps

Meer weten over apps? Kijk even in onze kennisbank, wie weet kunnen je vraag beantwoorden. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!

Stel ons je vraag
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Robert en het Brthrs team horen het graag!

WhatsApp ons
Naar de inhoud springen