Skip to main content

OpenAI heeft onlangs de GPT Store geïntroduceerd, een baanbrekend platform waar gebruikers aangepaste versies van ChatGPT, de AI-chatbot, kunnen vinden en delen. Deze innovatieve stap is bedoeld om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van AI-technologie te vergroten, waardoor gebruikers, ook zonder programmeerervaring, gespecialiseerde GPT’s kunnen creëren en benutten.

Een Nieuw Tijdperk in AI-Aanpassing en Samenwerking

Sinds de aankondiging van GPT’s twee maanden geleden hebben gebruikers al meer dan drie miljoen aangepaste versies van ChatGPT gemaakt. Dit indrukwekkende aantal onderstreept de enorme interesse en potentie in AI-aanpassing. Om dit groeiende ecosysteem verder te faciliteren, rolt OpenAI de GPT Store uit voor ChatGPT Plus, Team en Enterprise gebruikers.

Verken de GPT Store

De GPT Store is toegankelijk via chat.openai.com/gpts. Het toont een breed scala aan GPT’s ontwikkeld door zowel OpenAI-partners als de gemeenschap. De winkel bevat een community leaderboard dat populaire en trending GPT’s uitlicht in verschillende categorieën zoals DALL·E, schrijven, onderzoek, programmering, onderwijs en lifestyle.

Wekelijkse Highlights en Uitgelichte GPT’s

OpenAI zorgt ervoor dat nieuwe en impactvolle GPT’s zichtbaarheid krijgen door ze wekelijks uit te lichten. Enkele van de eerste uitgelichte GPT’s zijn:

  • Gepersonaliseerde wandelroute-aanbevelingen van AllTrails.
  • Zoeken en samenvatten van resultaten uit 200M academische papers met Consensus.
  • Uitbreiden van programmeervaardigheden met Khan Academy’s Code Tutor.
  • Ontwerphulp voor presentaties of sociale posts met Canva.
  • Boekaanbevelingen met Books.
  • CK-12 Flexi AI tutor voor het leren van wiskunde en wetenschap.

Brthrs Agency: Jouw Partner in het Bouwen van Aangepaste GPT’s

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het integreren van aangepaste GPT’s in hun bedrijfsvoering. We kunnen jouw assisteren bij het bouwen van GPT’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en deze koppelen aan uw gegevensbronnen. Of je nu klantenservice wilt verbeteren, bedrijfsprocessen wilt stroomlijnen of wilt innoveren in jouw branche, ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het benutten van de kracht van AI.

Verdienmogelijkheden en Beheerfuncties voor Bouwers

OpenAI staat op het punt een inkomstenprogramma voor GPT-bouwers te lanceren in Q1. Team- en Enterprise-klanten kunnen ook GPT’s beheren met verbeterde beheercontroles. Gesprekken met GPT’s in deze plannen worden niet gebruikt om de modellen van OpenAI te verbeteren.

De Toekomst van AI-Aanpassing

De GPT Store van OpenAI vertegenwoordigt een belangrijke stap in de evolutie van AI-aanpassing en gebruikersbetrokkenheid. Het stelt niet alleen een breder publiek in staat om de kracht van AI te benutten, maar opent ook nieuwe wegen voor creativiteit en innovatie in de AI-ruimte.

Voor meer informatie en om het diverse aanbod van GPT’s te verkennen, bezoek chat.openai.com/gpts.

Leave a Reply

Ga naar de inhoud