Android app ontwikkelen

Android is het populairste besturingssysteem op smartphones en tablets. Met het uitbrengen van een Android app kun je dus een grote doelgroep bereiken. Brthrs Agency helpt je hier graag mee.

Een Android app op maat ontwikkelen

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Android en hebben alles in huis om jouw app op maat te ontwikkelen. Dat begint met het vaststellen van een duidelijk doel en verhaal voor jouw app, en een pixel perfect ontwerp dat aansluit bij dit concept.

Bij het ontwikkelen van een Android app houden wij rekening met jouw wensen, en zorgen dat de specifieke kenmerken en functionaliteiten van het Android-systeem daarbij aansluiten. Daarnaast zorgt onze ervaring ervoor dat de app eenvoudig beschikbaar wordt in Google Play. Door deze combinatie zal jouw Android app de beste en snelste gebruikerservaring bieden. Weet je niet zeker waar jouw Android app zich op moet richten? Dan kunnen we je ook helpen met uitstippelen van de juiste strategie.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs
reinoud van brthrs op het kantoor van brthrs in utrecht

Een Android app ook op andere platformen

Wanneer je een Android app wilt laten ontwikkelen, is het belangrijk om te bepalen of deze ook geschikt moet zijn voor iOS (iPhone). In dat geval kan het nuttig zijn om een hybride app te ontwikkelen. Hier kunnen wij je uiteraard ook mee verder helpen.

Wij geven graag advies over welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Zo maken wij jouw Android app

Strategie

Samen met jou onderzoeken wij jouw organisatie en kijken welke functionaliteiten het beste in een Android app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw Android app. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw Android app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe Android app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert