Skip to main content

Wat is Android?

Android is het besturingssysteem van Google voor mobiele apparaten en bestaat sinds 2008. Het is de meestgebruikte software op smartphones en tablets. Brthrs heeft veel ervaring in het maken van apps voor Andorid.

Waarom zou je Android gebruiken?

Android wordt vaak vergeleken met iOS, het besturingssysteem van Apple. Een groot pluspunt van Google’s OS is dat het zeer open is. Er is meer toegestaan, waardoor je er meer kanten mee uit kunt. De laatste jaren is wel meer controle op apps gekomen om de veiligheid beter te garanderen.

Dit zijn de grootste voordelen van Android:

  • Meer vrijheid: simpele acties die op een iPhone niet mogelijk zijn, zoals het toevoegen van bestanden op de harde schijf, zijn gemakkelijker.
  • Meer keuze in toestellen: er zijn veel smartphones en tablets op de markt die op Google’s OS draaien, van goedkope naar duurdere modellen.
  • Meer opslagcapaciteit: op Android heb je de mogelijkheid je storage uit te breiden naar bijvoorbeeld een SD-card.
Wat is Android?
Wat zijn de voordelen van Android?

Hoe maak je een app voor Android?

Brthrs heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van jouw Android-app. Daarbij zijn jouw wensen het belangrijkst. We stellen een duidelijk doel en verhaal voor jouw app vast, en maken een pixel perfect ontwerp dat hierbij past. Wij laten de kenmerken en functionaliteiten naadloos aansluiten op jouw wensen en zorgen dat jouw app de prettigste en snelste gebruikerservaring biedt.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen