Skip to main content

Diensten

Sneller groeien met AI

We automatiseren processen, verbeteren klantinteracties en leveren waardevolle inzichten. Dit doen wij met de ontwikkeling van AI-maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw bedrijfsprocessen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte AI-oplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

Neem contact opDownload Whitepaper

Diensten

Maak jouw bedrijf efficiënter met onze AI-oplossingen. Wij helpen je met het verbeteren van processen en klantinteracties, zonder ingewikkelde technische termen.

AI Strategietraject

Samen stellen we een duidelijke AI-strategie op die past bij jouw bedrijfsdoelen. We zorgen voor een uitvoerbaar plan dat jouw bedrijf vooruit helpt.

AI-Training

Wil je dat jouw team beter omgaat met AI-technologie? Wij bieden trainingen die precies aansluiten op jullie behoeften, zodat iedereen vaardiger wordt in het gebruik van AI.

Maatwerkoplossingen

Wij ontwikkelen AI-oplossingen die precies passen bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het verbeteren van klantinteracties of het automatiseren van taken, wij staan klaar om je te helpen.

Virtuele AI-assistent

Onze virtuele AI-assistenten zijn betrouwbaar en efficiënt, waardoor ze helpen kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.

Werk

Wij ontwikkelen innovatieve AI-oplossingen om jouw bedrijf te versnellen. Onze technologieën zorgen voor betere automatisering, verbeterde klantinteracties en waardevolle inzichten voor betere besluitvorming.

Ik wil een demo

Talk With Your Data

Steeds meer organisaties hebben moeite met het succesvol implementeren van een AI-strategie. Hierdoor wordt er door medewerkers vaak gebruik gemaakt van gratis, onveilige AI-chats, waardoor de kans bestaat dat bedrijfsgevoelige informatie op straat kan komen te liggen.

Met TWYD geef je jouw team toegang tot een AI-Chat, met de vertrouwde gebruikerservaring, veilig en gekoppeld aan het beleid van jouw organisatie.

TWYD is een AI-platform dat gekoppeld kan worden aan verschillende AI-taalmodellen en databronnen. Hierdoor krijg je als organisatie ruimte om AI te implementeren zoals jullie dat willen.

Read Easy

Met slechts één klik vereenvoudigt en verbetert Read Easy.ai direct de leesbaarheid van tekst op elke website. Ontworpen om mensen met beperkte geletterdheid te ondersteunen, zorgt onze plugin ervoor dat iedereen gemakkelijk online inhoud kan begrijpen en erbij betrokken kan raken. Ervaar naadloos surfen met ondersteuning voor meerdere talen en maak het internet toegankelijker voor iedereen.

CommScan

CommScan is een tekst-naar-spraak applicatie die gesprekken kan analyseren. Het bijzondere aan deze app is dat de analyse gebaseerd is op de specifieke kennis en expertise van de klant. Hiervoor maken we gebruik van fine-tuning, wat ervoor zorgt dat de analyse nauwkeurig is en dat de uitkomst overeenkomt met de communicatiestijlen en theorieën die gebruikt worden in de dienstverlening van onze klant.

Talk Tonic

Hoe oefen jij nieuw gedrag? TalkTonic is een unieke tool die de kracht van artificiële intelligentie inzet voor het voeren van natuurlijke gesprekken. Het begrijpt niet alleen woorden, maar ook context, intenties en nuances, waardoor je boeiende en gepersonaliseerde situaties kunt creëren. Dit biedt een compleet nieuwe mogelijkheid voor het trainen van gespreksvaardigheden, gericht op leiderschap of klantcommunicatie. Deelnemers kunnen met hun persoonlijke trainingsacteur eindeloos oefenen, waardoor hun gedragsrepertoire uitgebreid wordt en hun wendbaarheid verhoogd.

Met TalkTonic wordt een fictief Teams-gesprek nagebootst: deelnemers praten in de microfoon en de AI-acteur reageert adaptief en volgens een bepaald menstype. Er is geen vast script; de AI creëert vloeiende gesprekken die verrassend en uitdagend zijn, net zoals echte conversaties. De AI-avatars zijn gemodelleerd en getraind om menselijk te reageren en hebben specifieke gedragseigenschappen. Zo is het mogelijk om dat ene gesprek met die typische tegenspeler te oefenen, in een veilige omgeving en tegen lage kosten.

Download Whitepaper

De Sleutel tot Innovatie en Efficiëntie

AI heeft de afgelopen jaren een enorme vooruitgang geboekt en verandert verschillende industrieën. Voor ons betekent AI dat we jouw bedrijfsprocessen kunnen versnellen en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die precies aansluiten op jouw behoeften.

In onze whitepaper lees je meer over de rol van AI in diverse sectoren, het belang van een AI-strategie, de Europese AI Act en de voordelen van maatwerkontwikkeling. We laten ook zien hoe onze producten jouw bedrijfsdoelen kunnen bereiken.

Download Whitepaper

Ons proces

We begeleiden je stap voor stap naar jouw doel met onze maatwerkoplossingen. Van intake tot implementatie, wij staan voor je klaar.

Intake

We bespreken jouw behoeften en doelen en analyseren de huidige situatie. Dit helpt ons om een oplossing op maat te ontwikkelen.

Strategie & Training

We bepalen welke AI-oplossing het beste bij jouw organisatie past en trainen je team in het gebruik van deze tools.

Proof of Concept

We testen de haalbaarheid en effectiviteit van onze oplossing met een prototype. Feedback wordt verzameld en gebruikt voor verdere optimalisatie.

Development

We bouwen de definitieve oplossing, zorgen voor een robuuste en gebruiksvriendelijke toepassing, en implementeren deze na grondige tests.

Ga naar de inhoud