Skip to main content

Onze Missie & Visie

Digitale Toegankelijkheid

Drie miljoen mensen in Nederland hebben beperkt of geen toegang tot de digitale wereld. Dit kan verschillende redenen hebben zoals bijvoorbeeld laaggeletterdheid of slechtziend. Wij geloven in een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Daarom willen willen toonaangevend zijn in het maken van mooie, slimme, gebruiksvriendelijke en voor iedereen toegankelijke digitale producten.

een aantal kaarten van het kaartspel 'Denken in beperkingen'
het kantoor van brthrs in utrecht

Wat vinden wij belangrijk?

We werken altijd vanuit drie principes: transparantie, broederschap en vertrouwen. Vanuit transparantie ontstaat vertrouwen, en vanuit vertrouwen zorg je voor een informele relatie waarin je samen tot het beste resultaat komt.

Dat gaat niet alleen op voor ons team van brthrs en sstrs, maar ook voor de relatie met onze opdrachtgevers. Zo hebben onze opdrachtgevers bijvoorbeeld toegang tot onze projectmanagement-omgeving en hebben wij voor elke klant een eigen WhatsApp-groep waarin je ons snel (ook in het weekend) kunt bereiken.

Wij maken impact op groot en klein

We werken met merken en organisaties die net hun eerste bureau in elkaar hebben geschroefd (we’ve been there) tot bedrijven die drie HR-managers hebben, en alles wat daartussen zit.
Bij voorkeur werken we samen met organisaties die een positieve impact hebben op de maatschappij en zijn gespecialiseerd in bedrijven op het sociaal-maatschappelijke of learning vlak, maar ook in start-ups en scale-ups.

 

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud