Internet Marketing

Het internetverkeer verloopt via Google en Facebook en het ontwikkelen van een goede website gaat daarom hand in hand met internet marketing. Brths Agency optimaliseert jouw website voor Google met gerichte SEO en SEA. Daardoor is jouw website gemakkelijk terug te vinden in de zoekmachines.

Hoog in Google door solide teksten en een logische structuur

Internet marketing begint met het schrijven van aantrekkelijke en webvriendelijke teksten. Daarnaast is een moderne website-structuur belangrijk voor de ideale SEO. Brthrs Agency optimaliseert jouw website aan de voor- en achterkant met de nieuwste methodes en technieken.

Gericht adverteren op Google

Een goede vindbaarheid in Google wordt versterkt door gericht te adverteren. Met SEA verschijn je boven de normale zoekresultaten. Dat gebeurt als iemand op Google een woord intikt dat met jouw bedrijf of product te maken heeft. Brthrs Agency neemt jouw SEA (Search Engine Advertising) graag uit handen. SEA hangt nauw samen met goede SEO. Het is belangrijk dat een bezoeker bij jou de informatie vindt die hij zoekt.

Jouw bedrijf op Facebook

Een modern bedrijf kan Facebook niet negeren. Daarom onderzoeken wij graag of het beheren van een Facebook-pagina interessant is voor jouw bedrijf. Daarnaast geven we advies over het voeren van reclame-campagnes op Facebook. Wellicht heb je meer aan internet marketing op Twitter of LinkedIN. Elke situatie is anders. Wij onderzoeken graag wat voor jou het beste is. Stuur een bericht, of kom langs op ons kantoor in Utrecht!