Skip to main content

Wij bedenken en ontwikkelen unieke websites die aansluiten op uw stijl en uitstraling. Om uw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, werken wij met een gestructureerde persoonlijke aanpak en beginnen wij met een solide vooronderzoek. Op deze manier werken wij naar een eindresultaat toe waar zowel u, als wij trots op kunnen zijn.

Waarom een website op maat bij ons?

Het team van Brthrs heeft jarenlange ervaring met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van websites op maat. Ons team blijft dagelijks op de hoogte van de nieuwste technieken en trends om deze te kunnen verwerken in onze eindproducten. Deze ervaring en kennis zorgen er samen met ons enthousiasme voor dat wij elke keer een stapje verder willen in het creëren van persoonlijke, unieke websites op maat.

Ontwerp op maat

Elk element op de website zal naar wens ontworpen worden om er zeker van te zijn dat wij een uniek eindresultaat opleveren.

Responsive Ontwerp

Wij creëren enkel nog websites met een responsive design. Dit zorgt ervoor dat al onze websites volledig compatible zijn met alle hedendaagse apparaten als smartphones, tablets en uiteraard laptops en desktopcomputers. De bezoekers van uw website genieten dus een optimale beleving, ongeacht het apparaat wat zij gebruiken.

Zoekmachine vriendelijk

Wat is een prachtig eindresultaat als niemand het te zien krijgt? Wij zijn trots op ons werk en zorgen er dan ook voor dat het voor iedereen bereikbaar is door zowel technisch als inhoudelijk te voldoen aan de actuele normen voor zoekmachine vriendelijkheid.

Makkelijk in gebruik

Wij zorgen ervoor dat de teksten goed te lezen zijn en de navigatiestructuur duidelijk is zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

Zelf aanpasbaar

Wij maken gebruik van het populaire CMS systeem WordPress om te zorgen dat u zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen op de website. Voor wij u op maat gemaakte website online zetten zorgen wij dat u de basis van WordPress onder de knie heeft.

Goed Beveiligd

Om de veiligheid van uw op maat gemaakte website te waarborgen leveren wij enkel websites op met een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat alle data met betrekking tot uw website over een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Hoe ontwikkelen wij een website?

Stap 1: Intake & Onderzoek

Voor wij gaan beginnen aan uw op maat gemaakte website starten wij een vooronderzoek. Wij plannen een afspraak in om tijdens een persoonlijk gesprek te onderzoeken wat uw behoeftes zijn en welke stijl bij uw past. Wij zullen de statistieken van uw huidige website analyseren en kijken naar het gedrag van de gebruiker om op deze manier gericht te kunnen werken aan een uniek eindresultaat.

Stap 2: Concept & Interactie ontwerp

Aan de hand van de resultaten uit het vooronderzoek zullen wij beginnen met het schetsen van een concept. Wij zullen hierbij vooral kijken naar het functioneel ontwerp en dit aan uw presenteren in een ‘User interactie ontwerp’. In dit ontwerp leggen wij de structuur en blauwdruk van uw op maat gemaakte website.

Stap 3: User Interface ontwerp

Wanneer de basis van uw unieke website is gelegd gaan wij kijken naar de interface van de website. Een van onze designers zal op basis van uw voorkeuren, uw huidige website of uw huisstijl een algemene stijl voor de website vaststellen. Mocht er geen huidige website of huisstijl aanwezig zijn dan zal onze designer in overleg met u tot een stijl komen.

Zodra deze stijl is vastgesteld zal het ‘User interactie ontwerp’ aangevuld worden met deze stijl om tot een ‘User interface ontwerp’ te komen. U krijgt hiermee een duidelijker beeld van het eindresultaat.

Stap 4: Content & Conversie

Om te zorgen dat uw op maat gemaakte website straks ook de juiste doelgroep aanspreekt zal onze content- en zoekmachinespecialist met u gaan zitten om een plan op te stellen met betrekking tot de inhoud van de website en de zoekmachine optimalisatie. Er zal hier worden gekeken naar het verhogen van de bezoekersaantallen en conversies maar ook naar uw positie in de Google Search resultaten.

S

tap 5: Ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van uw op maat gemaakte website zullen onze programmeurs nauw samenwerken met de designer die de stijl heeft bepaald. Op deze manier zorgen wij voor een goede vertaalslag tussen het functioneel ontwerp en de interface.

Stap 6: Testen

Om er zeker van te zijn dat wij een goed werkende unieke website opleveren zullen wij deze goed testen voor wij deze online zetten. Zo zullen wij kijken naar de werking in verschillende browsers (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox etc.) en de juiste weergave van uw op maat gemaakte website op mobiele apparaten als smartphones, tablets etc.

Stap 7: Release

Zodra alle stappen zijn doorlopen en de website volledig door onze testen is gekomen zullen wij u vragen om een akkoord. Bij een akkoord zullen wij ervoor zorgen dat uw op maat gemaakte website gelanceerd wordt.

Naar de inhoud springen