Overslaan naar hoofdinhoud

Toegankelijkheidsverklaring

Digitale Toegankelijkheid is in de basis een simpel principe: Zorg ervoor dat iedereen jouw digitale product kan gebruiken, dus ook mensen met een beperking.

Onze missie voor toegankelijkheid

Wij maken ons hard voor een digitale wereld waar iedereen toegang tot heeft. Dat doen we door onze kennis te delen, gericht advies te geven en door bedrijven en organisaties te helpen om hun website of app toegankelijk te maken.

Want niemand twijfelt over de noodzaak van een rolstoeltoilet in openbare gelegenheden. Maar waarom hanteren we niet datzelfde principe bij websites, apps en andere digitale producten?

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard
Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Hoe wij toegankelijkheid toepassen

Onze bouwers, ontwerpers en tekstschrijvers zijn geschoold op het gebied van toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid. En daarnaast testen wij al onze producten met mensen met een beperking. Dit vinden wij meer doeltreffend dan het volledig voldoen aan de WCAG2.1 AA. Echter streven wij er wel naar zoveel mogelijk te voldoen aan deze richtlijnen.

Ondervind je een probleem bij het gebruik van deze website of heb je hier een vraag over? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen