Website Power4People

Voor Power4People hebben wij de nieuwe website & webstrategie ontwikkeld. De doelstelling van de nieuwe website was om het een hedendaagse identiteit te geven, beter uit te leggen welke diensten zij verlenen, het introduceren van een "Shop" en de conversie te verhogen.

Bekijk website

Begin -en eindresultaat

Ze komen met uitstekende voorstellen waar jezelf niet op zou komen en halen de planning! Echt een aanbeveler. — Wilma Roskam, CEO Power4People.

Wordpress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden.

Responsive Ontwerp

De website van Power4People is voorzien van een responsive design. Dit houdt in dat de website zowel op kleinere als grotere resoluties correct wordt getoond. Hierdoor ondersteunt de website ook juiste vertoning/werking op mobiel en tablets.

Goed vindbaar

De auteursomgeving is eenvoudig in gebruik. Wij zorgen ervoor dat de trainer zijn/haar focus kan leggen op de inhoud van de training en niet hoeft te kiezen uit tal van opties en mogelijkheden.

Zelf aanpasbaar

De content op de website is makkelijk aan te passen via het Wordpress CMS. Voorafgaand van de release, heeft de opdrachtgever een korte Wordpress training gekregen.

Custom design

Het project is volledig custom ontworpen. Dit houdt in dat alle elementen die u ziet zelf op maat en passend bij de organisatie ontworpen zijn.

Blog/Nieuws

Via het CMS is het voor Power4People zeer gemakkelijk om zelf nieuws-items te plaatsen. Tegenwoordig is dit zeer belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines.

Het proces

iPad

Intake & Onderzoek

Voordat wij starten met de ontwikkeling van het concept doen wij altijd een intake en een vooronderzoek. In de intake en vooronderzoek analyseren wij de reeds bestaande statistieken, gedrag van de huidige gebruiker en de organisatie. Dit is zeer belangrijk om een website te maken die bij uw organisatie past. Zo is bij Power4People er uitgekomen dat er twee doelgroepen zijn die bediend moesten worden, namelijk de Werknemers en Werkgevers.

iPad

Concept & Interactie ontwerp

Met de resultaten uit de intake en het vooronderzoek starten wij met de ontwikkeling van het concept. In deze fase werken wij alle functies uit en geven die uiteindelijk weer in een zogenaamd "User interactie ontwerp". Hier leggen wij de structuur en blauwdruk van de website. Het user interactie ontwerp wordt altijd gepresenteerd aan onze opdrachtgevers.

iPad

User Interface ontwerp

Wanneer de blauwdruk van de website is gelegd gaat één van onze designers een stijl bepalen. Deze stijl is vaak gebaseerd op de reeds bestaande huisstijl en wanneer deze niet aanwezig is gebruiken wij elementen en kleuren het verleden als inspratie. Na de stijl bepaald is, passen wij deze website toe op het user interactie ontwerp en bestaat er een user interface ontwerp.

iPad

Content & Conversie

Vanaf het begin gaat onze content en zoekmachinespecialist samen met u zitten om een plan te maken voor de inhoud van de website. Dit gebeurt in samenwerking met de designer. Bij Power4People hebben wij bijvoorbeeld de fotografie en keuze van afbeeldingen verzorgd en hebben wij in samenwerking de teksten geschreven.

iPad

Ontwikkeling

Tijdens het ontwerpproces start de ontwikkeling van de website. Een van onze programmeurs zal samen met de designer nauw samenwerken om een zo goed mogelijk vertaalslag te maken tussen het ontwerp en de uiteindelijke werking van de website.

Skip to content