Eneco
Zonnesimulator app

Eneco kwam bij ons met de vraag of wij een manier konden bedenken waarbij mensen meer aandacht gingen besteden aan zonne-energie. Dit moest resulteren in een beter geïnformeerde en betrokken doelgroep die uiteindelijk sneller informatie aanvraagt.

Download

Ervaar het en raak betrokken

Eneco is een van de grootste leveranciers van natuurlijk gas en elektriciteit in Nederland. Eneco gelooft in duurzame energie. Zij willen ook zorgen dat de bevolking beter geïnformeerd raakt over duurzaam energie en zodoende meer bewuste keuzes kan maken.

Met de Eneco Zonnesimulator is het mogelijk om een foto van je eigen dak te maken en er virtueel zonnepanelen op te leggen.

In onze optiek kan een gebruiker niet beter betrokken raken dan door het product of de dienst zelf te ervaren.

Zeker als het gaat om een product als zonnepanelen. Iedereen heeft wel eens de vraag gesteld of zonnepanelen mooi liggen op zijn eigen dak en hoeveel ze zouden kunnen besparen. Daarom hebben wij geprobeerd dit zo goed mogelijk na te bootsen.

Met de Eneco Zonnesimulator voor iOS maak je in eenvoudige stappen een digitaal model van je dak en leg je deze vol met zonnepanelen. Met de app bereken je in enkele stappen de opbrengst die zonnepanelen jouw kunnen brengen.

De hele case bekijken?

Bekijk deze pagina dan op je desktop, zodat wij je meer kunnen laten zien.

Skip to content