BRCKS

BRCKS is een gebruiksvriendelijk mobile learning platform dat bijzonder geschikt is voor het kosteneffectief creëren en distribueren van visueel aantrekkelijke leermodules.

Vraag demo aan

Authoring

Wij bieden een set van auteurmodules waarmee op een eenvoudige manier een hoog kwalitatieve digitale training gemaakt kan worden. De auteur modules bestaan uit inhoudelijke widgets zoals; Text, Afbeeldingen, Embedded inhoud en Video's. En uit vraag/antwoord modules, zoals; Multiple Choice, Goed/Fout, Matcher, Multiple Response, Rangschikken en Open Vragen.

Snack Learning

Onze oplossing is zeer geschikt voor het distribueren van kleine learning snacks. Learning Snacks zijn kleine behapbare stukjes inhoud die een gebruiker die essentie uitlegt van een bepaalde stof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korte introductie en een video met dat daarna een aantal vragen over de stof.

Zeer simpel

De auteursomgeving is eenvoudig in gebruik. Wij zorgen ervoor dat de trainer zijn/haar focus kan leggen op de inhoud van de training en niet hoeft te kiezen uit tal van opties en mogelijkheden.

Analytics

De trainer kan in de auteursomgeving zien hoe een individu en/of groep heeft gepresteerd. Hierdoor is het voor de trainer mogelijk om een training beter voor te bereiden.

Web & Mobile

Momenteel is BRCKS te gebruiken voor iOS iPad apparaten. Momenteel zijn wij druk bezig met het maken van een webapp.

Cloudbased

BRCKS is volledig cloudbased. Dat houdt in dat al onze diensten niet geïnstalleerd hoeven te worden op uw computer, maar altijd en overal beschikbaar zijn.

iPad

Waarom?

Met BRCKS is het mogelijk om uw training al thuis op de bank te laten starten. Door de korte learning snacks in combinatie met een visueel aantrekkelijk ontwerp zorgt u er voor dat uw deelnemers goed voorbereid op de training komen. De trainer heeft daarom een beter voorbereide groep en kan daardoor een kwalitatief hogere of kortere training geven.

iPad

Voor wie?

De cloud-gebaseerde oplossing (SAAS) is met name geschikt ter voorbereiding van een klassikale training of het leren op locatie door medewerkers zonder (permanente) toegang tot desktop computer (bijvoorbeeld winkelpersoneel, technische personeel op bouwplaatsen, sales en –accountmanagers, servicemonteurs, ziekenhuispersoneel etc.). BRCKS kan gebruikt worden voor leren in de dagelijkse praktijk.

iPad

Inhoud

Uiteraard is het mogelijk om tekstuele inhoud te tonen, echter is er veel meer mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om video's, afbeeldingen en embedded inhoud weer te geven.

iPad

Vraag & Antwoord

Naast de inhoudelijke modules krijgt de deelnemer ook vragen over de gegeven inhoud zoals; Multiple Choice, Goed/Fout, Matcher, Multiple Response, Rangschikken en Open Vragen.

iPad

Interactief

Communicatie tussen de trainer en de cursisten naast de training wordt steeds belangrijker. Met BRCKS kan de trainer bijvoorbeeld met zijn deelnemers videobellen.