WordPress

Brthrs Agency gebruikt WordPress voor het ontwikkelen van websites. WordPress is een bekend content managing systeem en maakt het eenvoudiger om de inhoud van websites te schrijven en aan te passen. Dit CMS heeft echter veel meer voordelen en wordt door steeds meer bedrijven gebruikt om websites te ontwikkelen.

WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en veilig

WordPress heeft een flexibel en open karakter en de backend is zeer gebruiksvriendelijk. Het maakt dit CMS een uitstekende oplossing voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers. Bovendien is WordPress ontzettend veilig. Omdat het vrij van gebruik is (open-source), wordt er door een groot aantal ontwikkelaars aan gewerkt. Fouten in het systeem worden daardoor snel opgelost.

Omdat zoveel mensen WordPress gebruiken, wordt het ingezet voor veel verschillende doelen. Door middel van plugins (uitbreidingen) kan de website eenvoudig verrijkt worden met nieuwe functionaliteiten. Een uitstekende toepassing om jouw website op maat te ontwikkelen. Meer weten over WordPress? Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Skip to content