Skip to main content

Wat is WordPress?

Wordpress is een bekend CMS om eenvoudig pagina’s voor een website in te richten en te bewerken. Het stond eerst vooral bekend als blogging-systeem, maar tegenwoordig heeft het veel meer mogelijkheden. Brthrs zet dit CMS in voor het ontwikkelen van websites.

Wat is Wordpress?

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress heeft een flexibel en open karakter en de backend is zeer gebruiksvriendelijk. Het maakt het CMS een uitstekende en veilige oplossing voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers. Omdat het vrij te gebruiken is (open-source), werken er een groot aantal ontwikkelaars aan. Fouten in het systeem zijn daarom snel opgelost.

De voordelen van WordPress op een rij:

  • Gratis: het is volledig kosteloos te downloaden en te gebruiken.
  • Gemakkelijk te installeren: met een gebruiksvriendelijke wizard zet je het CMS binnen vijf minuten op in je online omgeving
  • Gemakkelijk uit te breiden: door een uitgebreide keuze uit plugins kun je het voor vrijwel elk doel inzetten, of dat nu een nieuwssite, webshop of discussieforum is
  • Zoekmachine-vriendelijk: de structuur van WordPress is ingericht voor optimale vindbaarheid in Google of Bing.

Hoe maak je een website in WordPress?

Door het toegankelijke karakter kan vrijwel iedereen een website in WordPress opzetten. Er is bovendien een breed scale aan visuele thema’s en plugins beschikbaar om het CMS aan jouw smaak aan te passen. Heb je meer specifieke wensen, dan loop je misschien tegen uitdagingen aan. Brthrs specialiseert zich al jaren in WordPress, en wij kunnen je helpen met al je vragen: of dat nu over het ontwerpen van een uniek thema, het ontwikkelen van een aanvullende plugin of het maken van een volledige website gaat. Stuur ons gerust een berichtje!

Wat zijn de voordelen van WordPress?
Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud