Skip to main content

Wat is Firebase?

Firebase is een platform van Google dat ingezet wordt voor de ondersteuning van apps. De (gratis) dienst bevat onder andere een real-time database, analytics, storage en monitoring. Het grootste voordeel is de flexibele database, waarmee je apps eenvoudig op- en afschaalt. Brthrs maakt gebruik van Firebase bij het ontwikkelen van apps.

Hoe werkt Firebase?

Firebase is een zeer toegankelijke tool. Net als de meeste producten van Google zijn alle diensten gratis gebruiken, hoewel je bij het groeien van de database naar een betaald pakket moet overschakelen. Door de overzichtelijke interface is weinig configuratie vereist om een app te koppelen. De real-time database versnelt de ontwikkeltijd aanzienlijk. Deze database bevindt zich weliswaar in de cloud, maar is ook offline te gebruiken.

De verscheidenheid aan API’s en de actieve community maakt vrijwel iedere integratie met externe services mogelijk.

Wat is Firebase?

Waarom gebruiken wij Firebase?

Firebase is een snelle, lichtgewicht oplossing om een app op te zetten. Daarom is het één van de tools die we bij Brthrs gebruiken om digitale projecten te ontwikkelen. Omdat iedere ontwikkelomgeving zijn voor en nadelen heeft zetten wij een breed scala van oplossingen in. Wil je meer weten over de tools die Brthrs gebruikt om jouw app te ontwikkelen? Stuur ons gerust een berichtje!

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud