Skip to main content

Website ontwikkelaar Rotterdam

Op zoek naar een deskundige website ontwikkelaar in Rotterdam? Bij Brthrs Agency begrijpen we hoe cruciaal een professionele website is voor elk bedrijf, vooral in de dynamische omgeving van Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites die niet alleen jouw merkverhaal en -cultuur uitdragen, maar ook de online zichtbaarheid van je bedrijf in Rotterdam aanzienlijk verhogen.

Of je nu een compleet nieuwe website nodig hebt of je huidige website wilt optimaliseren en vernieuwen, ons team in Rotterdam staat klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website.

Neem contact op
Externe link naar Bewegin.nl. Screenshots van de Bewegin.nl website.
Desktop voorbeelden van website Zuidema

Wij stellen het beste verhaal voor jouw website vast

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van jouw website, stellen we eerst een duidelijk doel en strategie vast. Hier hoort een onderzoek naar de huidige website, doelgroep en de prestaties bij. Daardoor kunnen we een pixel perfect ontwerp maken dat hierbij aansluit.  Jouw wensen zijn het belangrijkst. Weet je niet zeker wat het doel van je website moet zijn, dan stippelen we graag met jou een strategie uit.

Wij maken je site vindbaar

Omdat iedereen zijn online weg via Google vindt, is solide SEO (Search Engine Optimisation) van levensbelang. Brthrs Agency optimaliseert niet alleen de content van jouw website op vindbaarheid, maar ook de onderliggende website-structuur. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites zijn wij op de hoogte van de laatste trends, mogelijkheden en technieken op het gebied van SEO en SEA.

Externe link naar pure-africa.com. Screenshots van de Pure Africa website.

Wij gebruiken WordPress om veilige en stabiele websites te ontwikkelen

Brthrs Agency ontwikkelt zijn websites in WordPress. WordPress is een content managing systeem (CMS). Niet alleen maakt WordPress het eenvoudiger om de inhoud van websites te schrijven en aan te passen, het is ook één van de veiligste systemen om mee te werken. Bovendien kan een WordPress-website gemakkelijk uitgebreid worden.

Wij bieden responsive design om websites op elk platform weer te geven

Al onze websites zijn Responsive, waardoor jouw website zowel op desktop, tablet als smartphone goed zichtbaar is. Het is bovendien de snelste manier om een website weer te geven op elk platform. Bij elk formaat houden we rekening met de specifieke mogelijkheden en eigenschappen van het scherm.

Als je advies nodig hebt over een website ontwikkelen en welke keuze voor jouw project het beste is, helpen we je graag. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Website van Zuidema op tablet

Voor deze merken maakten we al websites

Ga naar de inhoud