Skip to main content

Website ontwikkelaar Amsterdam

Zoek je naar professionele websiteontwikkeling in Amsterdam? Brthrs Agency staat klaar om jouw unieke merkverhaal tot leven te brengen met een op maat gemaakte website.

Wij begrijpen het belang van een professionele online aanwezigheid voor bedrijven in Amsterdam en bieden gespecialiseerde diensten aan om jouw huidige website te optimaliseren of een volledig nieuwe site te ontwikkelen. Onze expertise in websiteontwikkeling combineert innovatief design met functionaliteit, waardoor jouw bedrijf opvalt in de drukke digitale wereld van Amsterdam.

Neem contact op
Externe link naar Bewegin.nl. Screenshots van de Bewegin.nl website.
Desktop voorbeelden van website Zuidema

Wij stellen het beste verhaal voor jouw website vast

Alvorens te starten met het ontwikkelen van je website, is het essentieel om een helder doel en een strategische aanpak te bepalen. Dit begint met een grondige analyse van je huidige website, je doelgroep en hoe je website momenteel presteert. Met deze inzichten creƫren we een pixel-perfect design dat perfect aansluit bij jouw vereisten. Jouw wensen staan centraal in dit proces. Indien je nog twijfelt over het doel van je website, helpen we je graag bij het uitstippelen van een effectieve strategie.

Wij maken je site vindbaar

Gezien het feit dat de meeste mensen hun online zoektocht via Google beginnen, is krachtige SEO (Search Engine Optimization) cruciaal. Bij Brthrs Agency richten we ons niet alleen op het optimaliseren van de inhoud van je website voor betere vindbaarheid, maar ook op het verbeteren van de structuur van de website zelf. Met onze uitgebreide ervaring in websiteontwikkeling zijn we altijd up-to-date met de nieuwste trends, kansen en technieken op het gebied van SEO en SEA.

Externe link naar pure-africa.com. Screenshots van de Pure Africa website.

Wij gebruiken WordPress om veilige en stabiele websites te ontwikkelen

Brthrs Agency specialiseert zich in het ontwikkelen van websites met WordPress, een toonaangevend content management systeem (CMS). WordPress maakt het niet alleen eenvoudiger om websitecontent te schrijven en te bewerken, maar het staat ook bekend als een van de veiligste platformen in de branche. Daarnaast biedt een WordPress-website het voordeel van eenvoudige uitbreidbaarheid, waardoor het aanpassen en opschalen van je website moeiteloos verloopt.

Wij bieden responsive design om websites op elk platform weer te geven

Bij Brthrs Agency zorgen we ervoor dat al onze websites responsive zijn, zodat jouw website op alle apparaten – of het nu desktop, tablet of smartphone is – perfect wordt weergegeven. Dit zorgt ook voor de snelste laadtijden op elk platform. We houden rekening met de unieke kenmerken en mogelijkheden van elk schermformaat.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website en wil je weten wat voor jouw project de beste optie is? We staan voor je klaar met advies. Stuur ons gerust een bericht, of kom langs bij ons kantoor in Utrecht voor een persoonlijk gesprek!

Website van Zuidema op tablet

Voor deze merken maakten we al websites

Ga naar de inhoud