Skip to main content

Dit is De Bom 💣

Wist je dat 80% van de IT-projecten falen? Met het Brthrs Ontwikkel Model (BOM 💣) investeer je in een digitaal product dat daadwerkelijk wordt gebruikt. De bom dus.

Met de BOM 💣 hebben wij meerdere succesvolle digitale producten ontwikkeld

Logo Scheduled app

Scheduled

Scheduled is een app waarmee je berichten kan inplannen voor je chat-apps zoals iMessage en WhatsApp.

Logo StopCoach app

De StopCoach

De StopCoach is een iOS en Android app die mensen effectief helpt bij het stoppen met roken.

Logo Digitaal Toegankelijk app

Accessibility Audits

Online-omgeving om toegankelijkheidsonderzoeken en audits uit te voeren en te publiceren.

  • Audits kunnen 75% sneller worden uitgevoerd
Logo PassThru app

PassThru

Met PassThru kan een gebruiker op een eenvoudige manier via e-mail al z’n tickets opslaan.

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard

Wat is de BOM 💣 methode?

De BOM (het Brthrs Ontwikkel Model) is de methode waarmee we succesvolle digitale producten zoals apps en portals maken. Met deze methode zorgen we er niet alleen voor dat je een mooi product krijgt, maar ook dat de toepassing daadwerkelijk wordt gewaardeerd door je doelgroep.

Wij zijn ervan overtuigt dat je met het juiste vooronderzoek, uiteindelijk flink bespaart op de ontwikkeltijd (en kosten) van je digitale product en je kans op succes aanzienlijk vergroot. Dit vooronderzoek bestaat uit een aantal sessies met onze experts en een hackathon om de beste oplossingsrichting te verkennen.

Stap 1

Gratis Intake

Een intake van een uur om je wensen te bespreken.

Prijs: Gratis

Stap 2

De verdieping

In 4 uur lichten we samen het bestaande of nieuwe concept door aan de hand van ons model. De uitkomsten ontvang je in een adviesrapport.

Prijs: €500,-

Stap 3

De Hackathon

Je weet pas echt of iets gaat werken als je een prototype bouwt. We doen een tweedaagse hackathon met het Brthrs team om een proof-of-concept te bouwen.

Prijs: €4.500,-

Wat betekent de BOM💣 voor jou?

Wil jij een bedrijfsproces versnellen? Of heb je een nieuw concept, bestaand product en je wilt dat het naar een hoger niveau wordt gebracht, kunnen wij je helpen.

Ons model stelt ons in staat om kritisch naar je concept te kijken en tot de kern te komen, zodat we juiste beslissingen kunnen nemen en ontwikkeltijd kunnen besparen.

Nog steeds aangehaakt? Lees hieronder verder.

Wat is de Intake?

Wij bieden een gratis intake van een uur aan voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun apps en portals. Tijdens deze intake gaan wij dieper in op de specifieke wensen en doelen van jouw concept en bespreken hoe wij je kunnen helpen deze te bereiken met behulp van het Brthrs Ontwikkel Model.

Onze ervaren consultants zullen je vragen stellen over uw huidige situatie en uw toekomstige plannen. Wij zullen ook alvast een korte analyse maken van jouw huidige concept en je adviseren over hoe deze verbeterd kan worden op gebieden zoals toegankelijkheid, security, privacy en kwaliteit van de code.

Wat leveren we op?

  • Gratis gesprek
  • Voorstel met een kort eerste advies

Wat is de Verdieping?

Na de gratis intake van een uur, bieden wij een verdiepende sessie van 3-4 uur aan. Tijdens deze sessie gaan wij dieper in op het bestaande of nieuwe concept van jouw app of portal, op basis van de BOM 💣 (Brthrs Ontwikkel Model).

Onze consultants zullen een uitgebreide analyse maken van jouw concept en met jou in gesprek gaan over hoe deze verbeterd kan worden op gebieden zoals toegankelijkheid, security, privacy, kwaliteit van de code, features, budget, nieuwe technieken, doelgroepen en doelen.

Na de verdiepende sessie zullen wij een adviesrapport opstellen met onze bevindingen en aanbevelingen. Dit rapport zal een beschrijving bevatten van de verbeterpunten die wij hebben geïdentificeerd en hoe deze aangepakt kunnen worden.

Door deze verdiepende sessie van 3-4 uur te ondergaan, krijg je een beter inzicht in de sterkte en zwakte punten van jouw concept, hoe deze verbeterd kunnen worden en waar je kosten kan besparen.

Wat leveren we op?

  • Sessie van 3-4 uur
  • Adviesplan op basis van De BOM 💣

Wat is de Hackathon?

De Hackathon is een tweedaagse hackathon waarin wij samen met het Brthrs team aan de slag gaan met jouw concept.

Tijdens de hackathon  zullen onze experts en ontwikkelaars zich richten op het oplossen van de problemen en het verbeteren van jouw concept, met behulp van de BOM 💣. Wij zullen samen met jou in een intensieve en creatieve sfeer werken aan een prototype of een minimale werkende oplossing, gebaseerd op jouw specifieke wensen en doelen.

De Hackathon is een unieke ervaring die je de kans geeft om snel resultaten te behalen. Je zult zien hoe jouw concept veranderd in een prototype of een minimale werkende oplossing, in slechts twee dagen tijd. Aan het einde van de hackathon zullen wij een presentatie geven van het prototype of de minimale werkende oplossing, samen met een overzicht van de verdere stappen die genomen moeten worden om het project succesvol af te ronden.

Wat leveren we op?

  • Hackathon van twee dagen met 3 teamleden uit het Brthrs team
  • Eerste ontwerp van het concept
  • Prototype van het concept
  • Presentatie van het concept

Wat is de Doorontwikkeling?

In de vierde stap gaan we aan de slag met de daadwerkelijke ontwikkeling van het product dat uit de Hackathon is gekomen. Tijdens de Hackathon is een prototype of minimale werkende oplossing ontwikkeld, en nu is het tijd om dit verder uit te werken tot een volwaardig product.

Ons team van experts en ontwikkelaars zullen zich richten op de verdere ontwikkeling van het product, met behulp van ons BOM (Brthrs Ontwikkel Model). Hierbij zullen we rekening houden met jouw specifieke wensen en doelen en zullen we ervoor zorgen dat het product voldoet aan de eisen op gebieden zoals toegankelijkheid, security, privacy en kwaliteit van de code.

Tijdens de ontwikkelingsfase zullen we regelmatig overleggen met jou om te controleren of het product voldoet aan jouw verwachtingen. Wij zullen ook een testplan opstellen om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de kwaliteitseisen.

Wanneer het product is ontwikkeld, zullen we het lanceren en zorgen dat het product goed wordt onderhouden en geüpdatet. Wij zullen ook blijven ondersteunen bij eventuele verdere verbeteringen en uitbreidingen van het product.

Kies voor deze fase als je een volwaardig product wilt ontwikkelen en lanceren dat voldoet aan jouw specifieke wensen en doelen.

Wist je dat wij nog meer succesvolle concepten hebben ontwikkeld?

Logo Zuidema HUB app

Zuidema HUB

De Zuidema HUB is een persoonlijke coaching en trainingstool (zowel app als portal) waarmee deelnemers het maximale uit elke situatie halen.

Logo Red Alert app

Drugs Red Alert app

Een app voor het Trimbos Instituut die je direct op de hoogte brengt als er gevaarlijke drugs in omloop zijn. Deze app wordt gebruikt door tienduizenden gebruikers en honderduizenden gebruikers hebben de app gedownload.

Logo Crop Video Platform

Crop.Video

Crop.Video is een tool waarmee je op een heel snelle manier video’s kan bijsnijden voor sociale media. Het wordt door videobewerkers over heel de wereld gebruikt.

Logo AOb app

AOb App

Voor alle trouwe leden van de AOb hebben wij een applicatie ontwikkeld waarmee zij nieuws, evenementen en hun eigen gegevens altijd en overal kunnen inzien.

Wil jij met ons het lontje aansteken?

Naar de inhoud springen