Skip to main content

Maak een WordPress app

Jij hebt een krachtige WordPress-website om klanten te vertellen over jouw organisatie. Hoe mooi zou het zijn om jouw platform uit te breiden naar een smartphone-app? Zo kun je bijvoorbeeld push-notificaties sturen bij belangrijke berichten. Brthrs helpt je graag om jouw WordPress app te maken.

Meer informatie aanvragen
Screenshot van de app van de algemene onderwijsbond
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij bouwen jouw krachtige WordPress app

Jouw marketing-team zet de WordPress-omgeving volop in voor het plaatsen van nieuws, blogs of informatieve pagina’s. Brthrs zet de belangrijkste informatie van jouw website moeiteloos over naar een gebruiksvriendelijke smartphone-app. Daarmee krijg je een extra kanaal om publiek te bereiken.

Voor een succesvolle WordPress app heb je de juiste strategie nodig. Welke onderdelen van jouw website passen uitstekend in een app, en welke juist niet? Daarom gaan wij samen met jou zitten om het juiste concept te bedenken. Ook kijken we naar aanvullende functionaliteiten: bijvoorbeeld push-notificaties bij belangrijke berichten. Daarna onderzoeken we welk design het beste aansluit bij jouw app.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

De beste WordPress app voor jouw business

Brthrs is volop op de hoogte van de integratiemogelijkheden van WordPress, bijvoorbeeld met de REST API. Om de beste app voor jouw business te ontwikkelen, onderzoeken we de behoeften en wensen van jouw organisatie. De WordPress app moet zowel voor jouw medewerkers als klanten gemakkelijk te gebruiken zijn.

Een goede app doet wat jouw gebruikers verwachten. Daarom blinken de apps van Brthrs niet alleen visueel, maar ook functioneel uit. Jouw business krijgt een boost met een positieve gebruikerservaring voor jouw klanten en collega’s.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Zo maken wij jouw WordPress app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw WordPress-omgeving en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw WordPress app. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw WordPress app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe WordPress app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen