iOS app ontwikkelen

Een iOS app is de beste keuze als je een app wilt ontwikkelen op het meest stabiele en veilige platform. iOS is het besturingssysteem van Apple en draait op de iPhone en iPad.

Een iOS app ontwikkelen op maat

Brthrs Agency heeft door jarenlange ervaring alle middelen in huis om jouw iOS app op maat te ontwikkelen. Daarbij zijn jouw wensen het belangrijkst. We stellen een duidelijk doel en verhaal voor jouw app vast, en maken een pixel perfect ontwerp dat hierbij past. Wij laten de kenmerken en functionaliteiten van iOS naadloos aansluiten op jouw wensen en zorgen dat jouw iOS app de prettigste en snelste gebruikerservaring biedt. Weet je niet zeker wat het doel van je app moet zijn? Dan helpen wij je graag om eerst een strategie uit te stippelen.

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard
reinoud van brthrs op het kantoor van brthrs in utrecht

Wij ontwikkelen jouw iOS app ook voor andere platformen

Wanneer je een iOS app wilt ontwikkelen, is het belangrijk om te overwegen of deze ook geschikt moet zijn voor Android of andere platformen. In dat geval kan het nuttig zijn om een hybride app te laten ontwikkelen. Wil je je focussen op één platform, dan ontwikkelen wij graag een native app voor iOS.

Wij geven graag advies over welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Zo maken wij jouw iOS app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw organisatie en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw iOS app. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw iOS app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe iOS app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert